asil15 prensesinannesii1 hayır canım 30 nisanda kurtaj oldum onun üstüne ilk reglimi oldum normalde biliyorum hiç şaşmaz 14.yumurtlama olur acaba degisirmi
prensesinannesii1 asil15 tabi ki değişebilir en iyisi ovülasyon testi kullan innovitanın güzel mesela hem içinde de fazla var en azından pik olduğu günleri değerlendirirsin
prensesinannesii1 Eslem2112 tamammm beklicemmm güya akşam test aldım hastane dönüşü onu sabah yapacaktım dayanamadım yaptım akşam 😹 neyse tamam beklicem sen yapacağın zaman söyle beraber yapalım
Cicekliannee prensesinannesii1 hayırlı haberler ile inşallahhhh benim de Bat 21 haziran merak içindeyimm
Mariam2 Eslem2112 senin dürüm ne canm ben Kafa yicegim artık 6 de Regl biti bişe gelmedi 7 yada sekiz sümüksü akinti ya pembe yada çamur gibi boyile hic olmadım geçen ayı okadar baktım akintima ama boyile niye olur umarım önemli bir şey yok
Mariam2 Eslem2112 beceteyile gelmiyor anacak akıntım gelirse var yane kendi akıntı boyile 2 gun sonra raduvu anladım ne olur ne olmaz diye
Eldgrn Eslem2112 Rengi nasıl ya benimde oldu. 4 hazirandan 8 hazirana kadar ilk pembe kahve akıntı içinde damar pembe gibiydi. Sonra kahve gibide pembe gibiydi de damarlı değildi. Sildikce geliyordu beynim yandı test söyledim bende awox yolda
Eslem2112 prensesinannesii1 bilmiyoeum aşkom ama bugün sanki öyle olduğumu düşünüyorum bilmiyorum ki bence sende öylesin post açarız yeni gebeşler gelin bekliyelim 😂