Nursah2 luna27 Ay maşallah benimki de 1 hafta önde 😅 şuan kaç haftalıksınız? Erken gelsin diye hurma ananas falan mı ne yiyorlardı sizde deneseniz ya 😅
luna27 Nursah2 36+3 olduk. Hurma yiyorum ama yine de tam başlamadım doğum etkinliklerine 🤭 yaptığım tek şey yürüyüş o da eşimin zoruyla 😂
Nursah2 Senabozdemir sizin daha erken başlamış 😅 bilmiyorum ki yorgunluktan mı oluyor. Dinlenince geçti mi sizinki
Senabozdemir Nursah2 işin ilginci dinlenip kalkınca daha da çoğalıyordu 😂 adım atıp hareket edınce azaldı
eozcaann Nursah2 benim artık yatarken bile ağrım oluyor. Ne tarafa yatsam o tarafım ağrıyor. Çünkü erkek bebekler böyle. Kızımda hiç ağrım sızım olmadı ama bunda oturup ağlıyorum ağrıdan resmen. Ben Salı günü kurtarıyorum inşallah darısı seninde başına inşallah 🙏🏻
Nursah2 eozcaann Allah sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin canım😊 benim daha var ama sonuna geldik
Nursah2 Senabozdemir bende de öyle yürüken olmuyor da uyanınca falan daha çok hissettiriyor cidden siz diyince farkettim iyice😇
Tgball Nursah2 evet ben de ondan endişelendim. Tansiyonum iyi ilerliyor. Tuzu da kaçırmıyorum. Insallah sağlıkla atlatırız bu süreci de sorunsuz şekilde
yrncgl Malesef bunu bende yaşadım. Hamileliğimin 2,5 ayında başladı doğum yapana kadarda devam etti. Doktorum magnezyuma erken başlattı ama hiçbişey fayda etmedi. Doğumla birliktede o ağrı yok oldu gitti çok şükür, çok korkmuştum kalıcı olacak diye🌸
Nursah2 yrncgl siz baya uzun süre çekmişsiniz ben 1 haftadır çekiyorum bana yetyi şimdiden 😅 umarım benimde geçer doğumda
Nursah2 Imasleeper 36+3 ama bebek 1 hafta önde 37+2 o yüzden 37 haftamda diyorum tam tarih vermektense. Bende öyleyim hep bir dinlenme uzanma modundayım canım
Senabozdemir Nursah2 birkaç yerde magnezyum eksıklıgınden kalynaklı olabılecegını okumuştum bır de onu deneyecem ben bakalım ıse yarayacak mı
Nazemm Nursah2 40+6 doğurdum emin olun ki son güne kadar devam etti dedim kesin o sancı ile açılma olmuştur ama sıfırdı