yrncgl Sipinal sezaryen oldum karnıma bastırıldı ama uyuşukluk olduğu için hiç hissetmedim. Sipinal olursanız sizde hissetmezsiniz belki, aşırı da bastırmadılar zaten. Allah kolaylık versin🤍
gezentianne kedili1anne İlk dogumda bastırılmadı 2 hafta önceki dogumumda bastırıldı sanırım yazdıgınızdandı karnıma dairesel hareketlet yaptılar.Kanama kontrolünden sonra buna karar veriyorlar ben ilk dogumda olmadı yapmadınız dedim kanama başlasın diye dedi okey dedim zTen uyuşuktum cok ağrımadı hiç endişe etmeyin
kedili1anne gezentianne Herkes uyuşuktu demiş Demek benim de öyle olacak biraz rahatladım teşekkür ediyorum
biranne_birbebek kedili1anne o bastırma denilen çok hafif bir bası. Hem doktorum hem hemşire kontrol etti benim kanamamı bu şekilde. Hiç acı olmadı. Zaten sezaryen sonrası karnınız hamur gibi oluyor. Hatta doktorum bana da bastırdı bak bu top gibi olan rahmin arada kontrol edebilirsin sende diye. Dikişler de hiç acımadı, endişe etmeyin 🌸
Bebegim3444 kedili1anne insallahhh çok güzel rahat bir doğum gerçekleştirirsiniz. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın insallah