kedili1anne Merhaba kızlar,sezaryenden sonra karına bastırıyorlarmış hemşilere kalan kan çıksın diye Sezaryen doğumda da oluyor mu Ve çok acıyor mu Sonuçta dikişler var endişeliyim
Bebegim3444 kedili1anne bence siz hiç bunları düşünmeyin acısı ne olsa da geçiyor hiç bir şeyi hatırlanmıyor. Aynı zamanda yapılan işlem benim hayatımı kurtardı. Sezeryan da kanamam gelmediği için büyük sorun m bastırma işlemi yapıldı öyle kanamam başladı. Ama diyelim kanamanız var o zaman yapilmaz.
darkbluee kedili1anne sezaryen ile doğumumda kontrole gelen hemşire bastırmıştı bana, biraz acıyor haliyle ama zaten anestezinin etkisinden çok hissedilmiyor
Sedayavuz kedili1anne bende iki sezaryen geçirdim ancak sadece ufak bir kum torbası koydular onu bile hissetmedim gerçi ama dediğiniz gibi bir bastırma olmadı
kedili1anne Bebegim3444 Yorumunuz içime biraz ferahlık verdi Özellikte’yapılan işlem hayatımı kurtardı ‘kısmı İnsan can tatlılığıyla endişe ediyor ama yapılan işlem benim faydama sonuçta Allah razı olsun
Queenhera Benim de merak ettiğim bir şeydi, 25 gün önce sezaryen oldum o an unuttum gitti ben onu, sonradan fark ettim 2 kere falan bastırmışlardı ama hiç acımadı ki umursamadım bile. Sezaryen öncesinde korktuğum hiçbir şey korktuğum gibi olmadı çok şükür 🙏🏻
kedili1anne Queenhera Muhtemelen sezaryen benim kendimi korkuttuğumdan daha rahat geçecek ama işte insan ister istemez panikliyor😹
Poyraz07 Konudan bagımsız bende 2.sezeryan oldun 5gun önce ilkınde yapıştirma yapmışlardı dikiş aldırma olmadı ama bunda dikiş alınacakmış acıyormu acaba aldıran varmı
betulrahimi Poyraz07 ilki özel miydi şimdi gittiğin devlet mi benim ilk özeldi yapıştırma tekrar hamileyim inşallah dikmezler
KLORAKHANIM kedili1anne karnıma kum torbası koymuşlardı (farkında bile degildim) o görevi görüyor sanırım, velhasıl onu kaldırırlarken ruhum çekilmişti 🥲
Bebegim3444 kedili1anne insallahhh çok güzel rahat bir doğum gerçekleştirirsiniz. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın insallah