Mamiko_2020 Kızlaarrrrr bu gerçek dimiiii 9 aydıırrr negatif görmekten 10.ayda bunu görünce inanamıyorum yanlış olmaz demiii 28inde çatlamam oldu sadece o gün birliktelik oldu eşim aşırı hastaydı ne öncesi ne sonrası asla olmadı o günde çatlamam olunca keşke dememek için değerlendirmiştikk.Dünde test yapmıştım negatiftiii.Çatlama gününü saymazsak 10.gün negatif 11.gün bugün pozitif gördüm hatta öylesine yapayım galiba test bağımlısı oldum dedim eşimle güldükkk çizgi çıkınca şok oldummm.Bat 12 Hazirannn tek isteğim sağlıkla hayırla ilerlemesi hala şoktayımmm
Bussbety Mamiko_2020 ben bu testle öğrendim başka test daha yaptım ama aiz yine başka markayla da deneyin hayırlısı olsun inşallah
vilanelle Mamiko_2020 hayırlı olsun var çok yüksek ihtimalle:) ben de 11. Günde. Awoxla öğrendim buna benzerdi beta 25 çıktı:) şimdi var mı başka test?
Mamiko_2020 Aylardır neler nelerrr yaptım denedim,bu ay tek ilişkiyle oldu sanırım şaka gibi geliyor içime kaçtı mutluluğuummm😂😂😂😂😂Asla belirtimde yok kızlarrr sadece göğüs ağrısı aşırı ama regl önceside olurdu zaten
Hll0606 Mamiko_2020 Mamiko_2020 Bussbety Mamiko_2020 Sila41_ Eslem2112 dalginkiz Selam kızlar son regl zamanım 10 mayıstı ve hep düzenli oluyordum regl mayıs 28 de ara kanamam oldu hastaneye gittim ve herhangi bir problem çıkmadı şuan regl zamanım ve olamıyorum hafif pembe tarzında lekelenmem oluyor 2 gündür şuan yumurtlama döngüm değişti bu durumu yaşayan varmı yardımcı olurmusunuz şuan aletimin 3.günü ve hala olmadım aşırı bel ağrım pembesi çok hafif lekelenmem ve akıntım var bugün test yaptım çok belirsiz çizgi çıktı sizce nedir durum
Mamiko_2020 Bussbety aayyy deneyim dimi başka testle yada yarını mı beklesem bilemedim kii çok teşekkür ederim 🥰
Mamiko_2020 Sila41_ ay eveett haklısınıız daha iyi olur ama bi kan 600-700 vermek istemedim yarında yapıp Salı günü veririm kanı diyorum 🙏🏻🥹🥰
Mamiko_2020 vilanelle aaayyy çookkk teşekkür ederiimmm yaaaa farklı başka test yok hepsini çerez gibi tükettim 😂😅😂sizce başka test yapayım mi yoksa sabahı mı bekleyim aayyy çok farklı hislermişş yaaa
Mamiko_2020 Eslem2112 aaayyyy sizler de tastikleyince daha bir şeeyy oluyor yaaa çok teşekkür ederimmm inşallaah sağlımla ilerlerrr 🌸💖🥰🥹
Ayseguls_baby Mamiko_2020 canım bencede salı ver boşuna verme bizde ilk heyecanla özelde vermiştik 850 tl. Sağlık ocağında verdim 2. Betayı sonra
Mamiko_2020 Ayseguls_baby değil miii ☺️bende öyle düşündüm dediğiniz gibi belki 800-900dür bile ben en kötü ihtimal fiyatı söyledim birde aynı yerde vermek gerekiyor ya 1 gün için 2bin bayılmayim dedim 🥹☺️Yarın bi test daha yaparım 🌸💖🥰
Ayseguls_baby Mamiko_2020 aynen canım bebişin için harcarsın boşver gerek yok 😍 bence var öyle hissettim yarın testi tekrarlarsın salı da kan verirsin Allahın izniyle ❤️❤️❤️
Pofidik123_ Mamiko_2020 canım çok silik olunca değer düşük oluyo ya bence iki günde bi kan ver testin koyulaşmasına göre git kan ver adetin geçsin bu süreçte insanın canını çok sıkıyo çünkü değer yükselicekmi yükselmicek mi dayanmak çok zor ama bence böyle yap bende öyle yaptım şu an 6+5 olduk kesemizi gördük 🥰
Pofidik123_ Mamiko_2020 bak sırayla gitti zaten erken test varya duratest onu yaptığımda adetimin 3.günüydü o gün gittim kan verdim değerim 40 çıktı adetten iki gün önce yapmaya başladım testi