Sevde1-gkc sizi yanıltmak istemem ama 5 yıl kadar önce düşük yaptığımı bilmeden şiddetli kanama ile şans eseri evime yakın diye kamer beye gitmiştim. Bana gebelikte bazen böyle kanamalar olur diyip progestan verip 1 hafta sonra gel diye eve göndermişti. İki gün sonra farklı bir hastaneye gittim ve oradaki doktordan nasıl bir doktormuş bu gebelikte hiç bir kanama normal değil seni o halde nasıl eve gönderdi diye bir tepki aldım. O günden beri bir daha uğramadım yanına. Eskiden çalıştığım hastanede aramın iyi olduğu bir kadın doğum doktoru medihausa nöbete gidiyordu Turhan Bey. Oğlumu 4 yıl önce o verdi kucağıma. Tanıdığım için hem nazım geçiyordu hem iyi anlaşıyordum. Hastane çalışanlarından vs bir problem yaşamadım covid dönemiydi hastane temizdi ilgililerdi. Turhan hocanın yaşı baya var tecrübeli bir doktor sezeryanım falan inanılmaz rahat geçti yalnızca yaşı biraz ileri olduğundan sanırım çok detaylı açıklama yapmıyor yani sizin sormanız deşmeniz lazım. Asla ters bir adam değil yumuşacık güler yüzlü bir adam ama bazı doktorlar gibi tek tek anlatmıyor siz sormadıkça. Şuanda da ona takipliyim ama kendisi Esencan hastanesine geçiş yaptı akşam 6dan sonra esencanda dilerseniz bir görünün belki beklentinizi karşılar. Esencanda ki asistanı da çok şeker çok güler yüzlü bir hanımefendi. Bir deneyin isterseniz🌸🫶 ay ne konuştum be hahahah 😅