Klcarslnn Nghnnklcc 1 hafta önce doğum yaptım valla ne kadar çok insan o kadar iyi Bende senin gibi düşünüyordum evde tek kalırız Falan diye ama yanında birini arıyorsun çok zor oluyor ilk zamanlar. Hem senin psikolojin hem bebeğin bakımı
bebek49 Klcarslnn cok doğru soyluyorsunuz ilk gebeliğimde esimle gorumcem kaldi Allah razı olsun 2. Gebelikte belli değil nasil olacak oğlum babaannesi ile kalacak 3 yasında 11 gün sonra doğumum olacak Allah nasip ederse ama kalacak ki şey şu an belli değil devlette olacağı için iki gece kalacakmışım İlkinde özelde doğum yaptım Bir gece kaldım Görümcem falan da yok Normalde benim ailede uzakta ne kadar Allah kerim
Ftm2025 Nghnnklcc bende ilk eşimi istedim ama sonra annemi istedim eşim beceremez gibi geldi bana kaynanamın umrunda değil doğumuma bile gelmez
EsoMom_ Nghnnklcc erkekler pek anlayamıyor aslında benim yanımda annem kalacak annem kalmasaydı kaynanam kalırdı ama eşim hep yanımda olacak gece gidip sabah gelecek erkekler doğum yaşamadığı için anlayamıyorlar o yüzden yanında doğum yapmış olan ni kadının kalması daha bilgilendirici olur canım :)
adatuna Nghnnklcc eşimle kaldık annemle kayınvalidem ve babam sabahtan geldiler bizimle doğumdan sonra 2-3 saat kalıp gittiler eve eşimle hallettik hep yine doğumum olacak yine sadece eşimi isterim
Sumeyye_28 Ben yanımda eşimi istedim. Tabi burda eşinizin ne kadar yardımcı olabileceği de önemli eşinize bu konuda güveniyorsanız normalde de size yardımcı olan biriyse olur ama diğer türlü ise anne ya da kayınvalidenin kalması daha mantıklı.
Seymaaa05 Nghnnklcc İşte sacmalık yani söyleyince de istenmiyoruz heralde oluyor . Zamanlı gelin mesela doğumdan sonra görün gidin sonra yardıma gelcekseniz eve gelirsiniz demek istediklerim bunlar ama diyemiyorum
Limse Nghnnklcc Benm ikinci doğumum olucak ilkinde de annem kaldı. Bunda da annem kalıcak sonuçta daha tecrübeli.