Ebebeg Kizlar 30 yaşındayım sürpriz olarak 2. gebeligimi yasiyorum. Doğumda tuplerimi baglatmak istiyorum çünkü çocuk isteyen, seven biri değilim. Tekrar bir sürpriz yasamaktan korkuyorum. Baglatan herhangi bir yan etkisini gören var mi?
Zeynep_Sedat Ebebeg üstte kalsın. Benimde üçüncü süpriz oldu iki oğlum vardı çok kızım olacak sevindim ama oğlum çok küçük. Tüpleri bağlatacağım bakalkm.. Bende bekleyeyim
Tuba123456___ Ebebeg bnm ksyıplarım oldugu için ıkınciyı dusunmuyorduk Allah nasıpvettı ıkız gebegum suan dr onerdı rahım qfzı yetmezlıgım var. Serklajlıyım 35 yas ve kayıplarla 6 gebelıgım senın için tehlikeli olur bır dahskı sezeryan dedı komsum memnun agrı sızı yok. Değişen bursey yok dıyor
4567788 Ebebeg 24 yaşındayım ikinciye hamileyim yaşım çok genç ve bu devire bu ekonomiye iki çocuk hayli hayli yeterli fazla bile bende bağlatacağım doğumda ..
4567788 6hilal_akin1 yaş sıkıntısı yokmuş isteyen 18 yaşında bile bağlatabiliyor hep insanlara yalan yanlış bilgiler verilmiş
gezentianne Ebebeg 2 hafta önce 2. sezaryen ile bağlattım🥰 Ameliyatı soruyorsanız sadece 10 dk uzadı sanırım.
obiranne3 gezentianne sezaryan ağrısı haricinde ek değişik bi ağrınız oldu mu? sonrasında şuan nasılsınız? devlettemi özelde mi oldunuz
s1belyrdmc gezentianne sezeryanda tüpleri bağlatma sonrasında çok ağrı oluyor deniyor siz böyle bişey yaşadınız mı acaba bende 32 yaşındayım süpriz 3. Gebeliiğim bünyem hamile kalmaya çok müsait olduğu için tek çözüm bağlatmak diye düşünüyorum ama bir arkadaş doktoruna sor sezeryan sonrası toparlanma zor oluyormuş dedi kafam karıştı
3_bebelianne Ebebeg Bende 30yaşındayım doktorumla salı günü konuşacağım iki çocuğum vardı yetiyordu istemeden üçüncü hamileliğim 😒benimde plansız süpriz oldu tek çözüm o galiba
gezentianne obiranne3 Merhaba,geç gördüm. Sezaryen dısında bir ağrım olmadı zaten doktor da söylemişti bunu.Hatta benm ilk sezaryene göre toparlanmam daha çabuk oldu.Hemen ayaklandm hiç yatmadım.Şuan da 27 gün oldu gayet iyiyim.Özelde oldum.. Doktorum korumanın hemen başladığını da söyledi.Ekstra muayene falan da olmucam ileride spiral vs gibi
Deniz2136 gezentianne merhabalar bende tüpleri bağlatmak istiyorum doğuma 20günüm var adet görmede sıkıntı oluyor mu çevrede çok kulaktan dolma bilgi var erken menepoza sebep oluyor diyorlar size doktorunuz böyle bir şey söyledi mi
gezentianne Deniz2136 Bu halk efsanesiymiş olan bir kaç tanıdıgıma da sormuştum.Doğumu gerçekleştiem doktorum dısında benim ilkokul arkadasm kadın dogum doktoru ve tez konusu tüp ligasyonuymuş bana detaylı bilgi vermişti.Menapoz konusunda bağlatan ile bağlatmayan arasında bir fark yokms
Deniz2136 gezentianne çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için gerçekten içim rahatladı Allah izin verirse ben de yaptıracağım