Cicekliannee Gebeliğim için bu ay bismillah dedik. İlk kez kullanıyorum ama buradan anladığım kadarıyla bu pozitif demek oluyor ovulasyon testinde. 27. Mayıs sat. Var mı bu ay gebelik planlayanlar. Birlikte bekleyelim 🫠
Ipek0z Cicekliannee biz de tam olarak bu ay başladık geçen ay bir kez denemiştik🙈 çok sabırsızım daha iki hafta var reglime nasıl bekleyeceğim bilmiyorum 🙈🙈
Cicekliannee -mavim- aa öyle mi oluyor. Düne göre daha koyuydu ondan dolayı bunu pik olarak düşünmüştüm ama yarın bir daha denemem gerek o zaman
-mavim- Cicekliannee sen yine bugünü de değerlendir istersen ama benm yaptığım testlerde daha koyu oluyor pik olduğu zaman. Ama benmkilerin markası innovitaydı
Cicekliannee -mavim- Ben ilk kez bu hafta kullandım. Bir gebenin günlüğü markası. Kötü bir marka mı hiç duydunuz mu
Cicekliannee adatuna ilk kez bu hafta kullandım. Diğer günlere oranla bunda çok koyuydu bundan dolayı pik olarak düşünmüştüm ama daha koyu olup olmayacağını bilmiyordum
Cicekliannee -mavim- aa teşekkür ederim siz demeseniz dünü kabul edip bir daha test yapmazdım. İyi ki sormuşum 😅
Cicekliannee adatuna o zaman bugünü de değerlendirmek gerekiyor. Ben İlk kez yapıyorum hiç bilmiyordum