Nobleays Tugraninannesi kesinlikle cahil bende kayınvalidemi uyardım ama bana sakınma bu kadar sakınan göze çöp batar dedi
Nobleays 1kopek1bebek haklısın, açık sözlü bir motive oldu benim için Salı günü aydınlatıcam sizi haberlerimle
Nobleays lnbahar teyzen diye bir şey söylemek istemem ama o kendine baksın tüm anneler prensestir sen de öylesin üzülme
lnbahar Nobleays valla kendi de tombik yani zayıf olsa neyse, bence de canım o an sinirlendim de geçti istersem 100 kg olayım bebi var içimde deme yani🤣💖😍
Nobleays Tufu2 ay canımsın gerçekten Allah nasip ettiyse olur çok doğru, biz gönlümüzü ferah tutalım 🫶🏻
retra Nobleays insanlar gerçekten sabır testi gibi bazen ağızlarına kürekle vurup susturmak gerekiyor:)
SEVDANUR46 Nobleays bende ismi lazım değil birine cinsiyetini dedim oğlan anasının cildi güzelleşir ama seninki niye böyle dedi. Oğlumun pipisi senden güzel diyemedim tabi
minaa_2356 Nobleays ikinci hamileliğimde de aynısını yaşandı 2 aylıkken düştü yine beni suçladılar sen 11 12 de uyanıyon bebek aç kaldı o yüzden düştü diye üzerinden 6 ay geçti atlattimmi sanmıyorum ama iyi olmak zorundayız. Çok teşekkür ederim😘💕
Nobleays Briahll evet ya kötü yorum okumak istemiyorum gözüm takılınca hemen okumayı bırakıyorum. İnsan kuruntu yapıyor
Briahll Nobleays aynen öyle oluyor gerçekten. Birde benim daha önceden 2 kürtajım var zaten tedirgin ilerliyorum bide böyle şeylere denk gelince iyice modum düşüyor.
Nobleays ginalinetti ya insanlar konuşmak için konuşuyor ben onu anladım 😆 Allah sana iyi tahammül vermiş sanane kel kafa Osman diyebilirdin kpne
Nobleays Edalliy bu ülkede kızlar daha dayanıklı mesela saçma konuşmalara bile deseydin keşke ne biçim insanlar ya
Nobleays dalyaluna35 ilk önce anlamadım hangi niyetle söylediğini öyle insanları pek kıramıyorum, safiskoyumdur biraz çok açık niyetle söylese belki laf sokardım