Nobleays yarım dünya olacaksın dediler, dedim olurum götümün büyüklüğü kocamı ilgilendirir dedim utanıp sustular.
Ay çok eşya alma işte diğer torun var onunkileride alırsın dediler, dedim yeltenmeyin asla giydirmem. Dolap alma allah mıhafaza bişey olur dediler, iyi siz almazsınız yenidoğan bebeğinizz olursa, olur biter dedim 😂 çok karnın çıkmış bu elbise olmamış dediler, ver parasını yeni aliyim siz mi giyiyorsunuz ben giyiyorum dedim . Kv sigara kullanıyor, bende hiç sevmem kokusunu, doğduğunda evin hiç bir bölümünde sigara içilmicek içtiğinizde koku içeriye geliyor dedim. (Balkonda içiliyordu) beni torunumla tehdit etme o zaman gelmmem bende 1 saat görür giderim dedi. Dedim sigara için bu tribe gireceksen gir ama bu ayıbı unutmam sen bilirsin dedim. Rahatsız olduğum bir şeyi yaptırmamak en doğal hakkım sırf içicem diyeyse bu inat gelmesende olur dedim 😂 İşte laf edilen her anım da laf soktum. Böylesi çok daha iyi. Kimseye hatır etmedim valla. Çünkü ona göre davranıyorlar. Gül gibi bakıyorum çocuklarına, oğullarıda gül gibi bakıyor bana. Maşallah ki. Hiç umrumda olmaz kalanı.