Seyda1717 Hint yağını karnımı doyurduktan sonra içmiştim doğum koçum önermişti ama tabi onu içtiğim de hastanede yatışım vardı
Seyda1717 Naçizane fikrim evini düzenle topla duşunu al son kontrollerini yap sabaha doğru gelir inşallah bebişin sancıların 3 dakika da bir olursa yavaş yavaş hastanenin yolunu tut sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Zeynoooom Yurdagull0612 ben o şekilde 2 gün bekledim 2.gün hızlı ilerledi ben yer sildim elimle sıcak duş hızlandırdı 10 cm di hastaneye gittiğimde Allah kurtarsın
Yurdagull0612 Zeynoooom bende hergün duşa girmeye çalışıyorum ama yer silmeyi deneyeceğim teşekkür ederim 😍
MaviNur25 Ne kadar tuhaf hayat valla 🥹 bende 35+4üm 2 cm acılmam var nasıl durur acılmaz diye caba sarfediyorum yataktan kalkamıyorum nerdeysee ahh ahh hayırlısıyla herkes en hayırlı zamanda bebişini kucagına alsın inşallah
Miranne Yurdagull0612 arada git açıklığa baktır evde geçir vaktini. En mantıklısı öyle zaten ikinci doğumda hızlı ilerler
ikincibezelyeayak Yurdagull0612 Aynı sizin gibi 4 cm le eve gittim Merdiven indim çıktım Hurma kaynatıp içtim hurmaları yedim Ahududu yaprağı çayı içtim Kapı kolunda skuat yaptım Pilates topunda egzersiz ( daha önce gebelik pilatesi yapmıştım ) Sıcak suya oturdum Gece sancılar başladı 10 dk da bir geldi gitti Sabah 5 dk ya düştü 08 de hastaneye geçtim . 5 cm açıklık olmuştu . 12.20 de doğurdum Uyuyabildginşz kadar uyuyun. Sancı gelince uyutmaz zaten ondan sonra yukarda yaptıklarımı yapabilirsiniz
Yurdagull0612 ikincibezelyeayak ya canım benim çok teşekkür ederim uygulayacağım inşallah hurmayı direkt yiyorum kaynatmayı denemedim onu da deneyim
Minik_04 Yurdagull0612 rica ederim Rabbim doğumunu kolaylaştirsin inşallah bebişini sağlikla kucağina al😊❤️
ikincibezelyeayak Yurdagull0612 Rica ederim. Ikinciymıs sanırım daha hızlı ilerler bu bir anda açılabilirsiniz siz bi uyuyun dinlenin uykunuzu alın sonra merdiven 1 st yürüyüş direk düzenli sancılarınız başlar bence sizin. Çok kolay bir doğum olur ıns
Yurdagull0612 ikincibezelyeayak inşallah herkes 2.doğumun daha kolay hızlı olduğunu söylüyor ama biz arayı baya açtık sanırım 6 yaşında kızım var ondan takılı kaldı herhalde🫢🤣
Yurdagull0612 Sainmizgin çok aktifim günlük hayatta da sürekli hareket halindeyim Plates topu yok ama ördek yürüyüşü yapıyorum inşallah işe yarar
guneykeremsmom Gzm122 o zaman belirtin bunu önerinizde yinede doktorunuza sorun diye, herkeste akıl varsa bazı şeyleri insanlar niye buraya sorsun araştırır zaten. Buraya soruyoruz ki hepimiz tecrübelerden faydalanalım diye