Zenanuzn Sosyalbiri Dua edin bana ne olur bi bebeğim 5 aylıkken kesesi delindi kaybettim bu yüzden önlem amaçlı serklaj yaptı doktorum
Sosyalbiri Zenanuzn Ahh canım benim ederim elbette. 5.5 aylık doğurduğum 8 günlük yavrumu ben de aynı sebepten kaybettim 3 ay önce. O yüzden ciddi bir konu demiştim. Serklaj yaptığın doktora danış istersen. Ama bekleme. Su geliyorsa enfeksiyon riski oluyor. Bu da bebek için tehlikeli
dalyaluna35 11 haftaligim dediğiniz gibi devamlı ic çamaşırım ıslak idrar kaçırma vs durumu da yok bebegin suyu oldugunu da dusunmuyorum ama cok fazla akintim geliyor bu sebeple yanımda mutlaka yedek ic camasiri taşıyorum hamilelikte akıntı yaşayan cok insan varmış normal bu durum sanırım ama insan ister istemez hem korkuyor hem de rahatsız oluyor 😶
Hdyhdy Zenanuzn benim de öyleydi canim hatta doğum yapmadan iki gün önceye kadar sürdü günde defalarca kez çamaşır degistirdim suyum sızıyor sandım meğer öyle değilmiş, şükür sağ salim aldım bebeğimi kucağıma, ama sen yine de doktora gidince sor tabi
gunesveguney Zenanuzn ben 35 haftalığım 34. Haftanın başından beri yaşıyorum renk yok koku yok ama çamaşırım da o bölgemde sürekli ıslak günde 2-3 günlük ped falan değiştiriyorum hatta 1 haftadır. Doktora gittim kontrol etti bi sıkıntı yok dedi havalar sıcak yüksek ihtimal ter dedi. Cumartesi tekrar gidicem bakalım ama havalardan dolayı ter de olabiliyor cidden
Seyda-06 Zenanuzn banimde 14 haftalık oldu dediğin gibi dün post açmıştım hatta yazan çizen olmadı bugün seni gördüm. Çok ayakta durduğumda artıyor dinlenince biraz azalıyor benimde. Dün gitttiğim heryerde ıslaklık yüzünden rahat edemedim eve zor attım kendimi
Zenanuzn Sosyalbiri Başın sağolsun kuzum benim 😔Doktorum Salı günü başlayacak izinde ve ben çok endişeliyim 😔
Sosyalbiri Zenanuzn sağ ol canım benim senin de başım sağ olsun. Rabbim bizi aynı acılarla sınamasın 🤲🏻😔. Kesesi delinen gebeliğinde neden delinmis kese, enfeksiyon sebebiyle mi? Bu ilk bebeğin mi olacak?
Zenanuzn Sosyalbiri Hiç bir sebep bulunmadı ama doktorum Serklaj yaptıktan sonra durumun baya kötüymüş diğer bebekte yüzde doksan bu yüzden gitmişti dedi. Evet ilk çocuğum olacak canım
Sosyalbiri Zenanuzn anladım canım çok çok geçmiş olsun. Ben de hala enfeksiyon mu keseyi deldi doğumu başlattı. Yoksa kese durduk yere delindi enfeksiyon sonradan mı oldu ve bunun üzerine doğum başladı bilmiyorum. Ve bunlar yetmezlik sebebiyle mi oldu onu da bilmiyorum. Doğumdan 15 gün perinatolojiye görünmüştüm ben.kısalık vs bahsetmemişti. Sorunum yoktu😔.
lnbahar Zenanuzn şuan bende aynı durumdayım 13 haftalığım doktora 16 sında gidicem bir an önce gitsem diyorum içim içimi yiyor inşallah sorun yoktur kuzum
Zenanuzn lnbahar Allah’ın izniyle bişey yoktur inşallah. Senindemi çamaşırın hep ıslak peki ağrı falan da var mı sende alt karında falan. Ben Salı günü gidecem kontrol gününü beklemem doktor Salı günü gel dedi
Zenanuzn Sosyalbiri Bende de aynı şekildeydi hatta bebeğin eşini patolojiyede yolladılar yine bişey çıkmadı
Sosyalbiri Zenanuzn ben yolladılar mı bilmiyorum. Sevkle gönderildiğim şehirde hiç tanımadığım doktorlarla doğum yaptım, onlar da açıklama yapmak için çaba harcamadı. Ben de önce bebeğim yaşasın telaşındaydım sonra memlekete defnetme telaşı derken üstüne düşemedim.
Zenanuzn Sosyalbiri 😔 Çok üzüldüm bende defnettim 😔 Diğer dünyada beklerler bizi onlar. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻