Saraylokumu
Olur mu öyle şey en iyi yeri orası aslında
Dr şunu yapmaya çalışıyor ilkinde yatış yapıp seni strese sokmayım hastanede olma düzene girince gel dedi tamam dedim eve gittim o gece evdeydim hastanede de olabilirdim. İkincide 5 6 cm açıklığım vardı sancım durdu gitti normal dedı strestendir bi açık havaya çık yürü gel düzene girsin dedi hastane bahçesine gönderdi zaten uzağa gitmedim orada da bana odaya geç orada sancı çek diyebilirdi . Sonra düzene girdi geldim odaya bile yatış yapmadan doğumhaneye geçtim . O kadar çok kadın doğumcu tanıdımki en en iyi şekilde normal doğuma teşvik edip benı süreci çok iyi yönetti beni rahatlattı hastanede kalma süremi kısalttı Allah ondan razı olsun . Çok iyi hekimlik yaklaşımları oldu beni tedirgin etmek şurada olsun herşeyi normalleştirip köyde tarlada doğuran kadınlar nasıl doğuruyor çok doğal bir doğum oldu benımkide suni sancısınız epiduralsiz. Yatış yapıp sancın yok hadi suni takalım demek yerine yürüttü benı umarım sizde bu kadar normal doğum yanlısı ve doğal doğum yanlısı bir hekime rastlarsınız yada rastlamışsınızdır🌸