Merhaba. 2021 yılında normal doğum yaptım. Öncelikle ben sabah kalktığımda üşütmüşüm de kasıklarım ağrıyor gibi bir ağrıyla uyandım. Sonra öğlene doğru biraz arttı gibi ama sancı şeklinde değil yine stabil bi ağrı, duşa girdim sonra uzandım biraz uyumuşum, sancı başladığında uyandırdı beni 3 gibi. Tabi o an anladım doğum sancıları olduğunu, sancılar düzenliydi. Hemen eşimi aradım geldi, sancılar sıklaşınca da hastaneye gittik 5 gibiydi. Hastaneye gider gitmez nstye bağladılar, sancılar düzenli ve çok çıktı, ebe geldi açıklığıma baktı 4 cm, o an doktorumu aradılar. Bu arada sancılar devam ediyordu. 6 buçuk gibi doktorum geldi, bu arada açıklığıma tekrar bakıldı 7 cm olmuştu. Doğumhaneye alındım, doktorum başımdaydı ve tabiki eşim de. Doktorun yönlendirmeleriyle 7 buçukta doğurdum. Nefes al, ıkın şeklinde yönlendiriyor. Sonra bebeğimi aldılar kontrol için doktor benim dikişlerime falan halletti. Ordan odaya çıktım, biraz bebeğim düşük kiloda doğduğundan hemen odaya gelmedi, sütüm de hemen gelmedi biberonla beslediler. Ben duş falan aldım odada kendime geldim, sonra ilerleyen saatlerde bebeğimi getirdiler yine emzirmeye çalıştım falan ama olmadı neyse böyle geceyi geçirdik, sabah da doktorum geldi kontrol etti beni bi sorun olmadığı için sabah eve çıkıp geldik. İnşallah özetleyebilmişimdir:) sağlıklı doğumlar dilerim