Meriveannesi GirlandBoy_Mom evet canım iyi olur senin adına rahatlık konusunda Doktor’un onay verdimi gitmene peki🥰
GirlandBoy_Mom Meriveannesi salı günü gidicem rappr için canım çarşamba da uçağım var 2 saat zaten inince hemen bi acile görünürüm tedbir amaçlı zaten
Meriveannesi GirlandBoy_Mom ayy az kalmış canım güle güle git konuşalım haberleşelim birbirimizdrn heyecan varmı 🥰
Deleted33000 GirlandBoy_Mom bende bugün daha ağırım valla ödem tutmaya başlıyorum sol ayağımın tarak kısmı şişmiş ve ağrıyor topalliyorum göğsümün içi sızlıyor aceba buda doğum belirtis mi ki
GirlandBoy_Mom Deleted33000 hiç Bilmiyorum ki canım ya randevun ne zaman bi sorsaydın eğer yakınsa bebeğin hareketleri nasıl
GirlandBoy_Mom Meriveannesi tamam canım haberleşiriz mutlaka 🥰gidince doğuma bi adım daha yaklaşmış oluyorum heyecan var biraz
Deleted33000 Meriveannesi bilmiyorum canım iki çocuk doğurdum inan hatırlamıyorum en küçük çocuğum 10 yaşında 😅😅 gidince doktoruma soracağım bakalim
Deleted33000 GirlandBoy_Mom hareketleri günden güne az ve sert olmaya başlıyor randevu haftaya giderim heralde kanlarima bakilacakti doğum da yakın ya
GirlandBoy_Mom Deleted33000 doğum yakın olduğundan canım hareketkeri az olabilir tabi dikkat etmek de gerekir hayırlısı olsun inşallah
Deleted33000 Meriveannesi 36+3 um geçen hafta gittim kontrole haftaya tekrar çağırdı ozaman gideceğim sen kaç haftaliksin
Deleted33000 Meriveannesi aramız tam iki haftaymis geçiyor canım çok hızlı geçiyor iş güç derken bı bakmışsın 37 olmuşsun
Deleted33000 Meriveannesi benim iki çocuk ta normal doğurdum bı terslik olmazsa buda normal olucak şimdiden kolay olması için hurma ananas actovation labor sprolarina başlıyacam ilişki yaskti bize şimdide sürekli enfeksiyon oldugum.icin korkuyoruz
Deleted33000 Meriveannesi evet hazır ama evde kapıları değiştireceğiz doğalgaz döşenecek ve arkasından temizlik olacak yeniden bide düğün var gorumcemin oğlunun hepsi birbirine girdi valla
Meriveannesi Deleted33000 ya geçmiş olsun canım🌺 erken diye başlamadım bende geçenlerde açıklığım olmuştu 1.5 cm başlasam mı acaba makat geliş di en son benim 🥲