Meriveannesi GirlandBoy_Mom iyi şükür canım uzan bi iş yapma dinlen iğne yakıyor dimi ne iğnesi oldun
GirlandBoy_Mom [silindi] öyle kuzum valla bu da benim imtihanım işte sağlığı yerinde ya şükür o yeter
GirlandBoy_Mom Meriveannesi ciğer geliştirici oldum canım bugünede şükür en azından haftam tamamlansa
Meriveannesi GirlandBoy_Mom evet canım ayaklarını altına yastık destekle dınlen geçer inşallah bu haftalar 35 olsa en azından razıyız
GirlandBoy_Mom Meriveannesi aynen öyle canım dinleniyorum işte bakalım nasip elimden geleni yapıyorum gerisi Allah’a emanet
Deleted33000 GirlandBoy_Mom bende bugün daha ağırım valla ödem tutmaya başlıyorum sol ayağımın tarak kısmı şişmiş ve ağrıyor topalliyorum göğsümün içi sızlıyor aceba buda doğum belirtis mi ki
GirlandBoy_Mom Meriveannesi yani biraz hareketli bi çocuk o yüzden de gitmek istiyorum ya kayınvalidemin yanıma ben dinlenmiş olurum son haftamda
Meriveannesi GirlandBoy_Mom evet canım iyi olur senin adına rahatlık konusunda Doktor’un onay verdimi gitmene peki🥰