Briahll Serom benim doktorum da tam aksine içmediğin gün bile önceki içtiğinin etkisi devam eder vücutta demişti. Her doktor farklı bişey söylüyor 🤷🏻♀️
Serom Yektek22 cikti evet o yuzden kullaniyorum canim dr igneyi birakamazsin dedi bana sana nasil birsktirdilar birden onu anlayamadim bende
Serom aysgl3306 hmm insAllah coraspin yapmistir bebegim insAllah benimledir ya gidiyorum bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insAllah
Serom Kukoss kanamayi mi uzatir miymis bak bunu duymamistim hastaneye geldim sükür minimigimin kalp atisini duydum dr ped verdi bunu altina koy bir saat sonra gel dedi bence coraspinden oldu oncesinde ne guzel gidiyordu gebeligim 😔
Kukoss Serom tup bebek icin her ikisini kullaniyodum 6+3 te oldu kirmizi evde bir ped dolusu kanamam, pedle takip yapip serum taktilar banada o andan itibaren coraspirini kesmistik oksapari da dort gun kesip sonra baslamistik artik komple biraktim
Birhayalimvr Coraspin yapiyor bence canim benimde oldu 6. Haftada biraktik oksaparla sadece devam ediyorum yeterli olur dendi bana zagen tedavi oldugum tup bebek merkezide kalp atisi duyulanca biraktiriyormus
Aysenur222 Birhayalimvr sakın kullanma corapirin oksapar bişe yapmıyor oksapar yapsaydı bana yapardı ikinci cocugumu doğurcam son günlerdim asla kanama olmadı
halitefe Serom eğer size fazla geliyorsa yapar yalnızca iğne kullanıp fazla doz kullanırsanızda yapar buradaki önemli konu coraspirin kullanılmasından çok ihtiyacınız olan doz
Serom halitefe sadece igne devam dedi bakalim kesecegz zaten devlet basli basina bir bela asistanlar var sacma sapan tavirlar ozeldeki drum olsaydi buraya mecbur da kalmazdim aman aman
Gulbahcesi_ Serom 18 haftadayım coraspirin kestık ve kanamam basladı sebebı de yok doktorlar bulamıyor herhangı bırsey yok bebek saglıklı ben ıyıyım ama kanama oldu bır haftadır yatıyorum progestan ıgne fıtıl kullanıyorum sukur bıraz azaldı kahverengı lekeye döndü suan oda sadece idrar dan sonra geliyor
Serom Gulbahcesi_ hmm anladim bakalim insAllah saglikla da ilerler canim onceden ictigin corsspinin yeni seyleri belki de seninki de bilinmez bir kapi
halitefe Serom özelde bir perinatoloji uzmanına gitmeyi deneyin illaki vardır bulunduğunuz yerde yakın çevrede en azından bir kere doz ayarlasın ona göre devam edin yeterli
Gulbahcesi_ Serom cogu kısı coraspırın kullanınca kanama oluyor bende bırakınca kanama oldu sehır hastanesı bıle sebebını bulamadı bu kanamaların en son urolojıye gittim acaba idrar yolu enfeksıyonumu felan dıye onlar da temız cıktı corasprni anlatınca urolojı doktoruna ondan olmustur dedı dırek
Serom halitefe zaten ozel demisti coraspine tekrar basla duye takipli dr um var da kaf ozel aradim hepsi bayram dolayosiyla kapali kliklinikler bile kapali hafta icin kendi doktoruma gidecegim insAllah
Serom Gulbahcesi_ vallahi tek igne ile devam edecegim bende oyle karar kildim demek ki fazla geliyor yanii
Gulbahcesi_ Serom bende progestan iğne ve fitille devam edıyorum bayramdan sonra kontrolum var ama bu süreçte hep yatıyorum ayaklarım havada
Aysenur222 Serom ben coraspirin yüzünden kaybettim aşırı kanama yaptı sonra doktorumu değiştim prafösor osman develioğlu instagram bak hatta pıhtılaşmanın tedavisi iğnedir hap degil dedi kızımı saglıkla aldım kucagıma şimdi yine gebeyim iğne vuruluyom tek sıkıntı yaşamadım hiç kanama olması coraspirin dehşet kanama yaptı bıraktırdı eski doktorum ama kanama durması dört gün daha etkisi sürüyormuş hapın 2 bucuk aylıkken düşük oldu canım
Gulbahcesi_ Aysenur222 merhaba bende 18 haftalık hamıleyım hep kullandım doktor ıstedı sonra bırakalım artık dedi ve kanamalarım basladı sımdı sadece iğne ve fitil kullanıyorum coraspirinle alakalı mıdır sızce