MelooosAnne Yemin ediyorum cinsiyetin hic bi önemi yok biliyorum Sağlıklı olsun ne olursa olsun. Allaha şükürler olsun bir kızım var.. Şimdi hamileyim Ben de ağır panik atak var cok doğum yapmak istemiyorum. Kocamda aşırı erkek istiyor her erkek gibi. Kızına cok düşkün ama iki duyguyu yaşamak istiyor. Ben 11 haftalikken erkek denildi sonra 16 da yine erkek denildi Sonra 21 de detayli ultrason için başka bir doktora gittik bu arada doktor dünyanın en soğuk insanı ve umursamaz insanı neyse kiz dedi aynı gun hayal kırıklığı yaşadım gibi oldu yine kendi doktoruma geçtim bu arada özelde. Yine erkek dedi 21. Haftada benim kafam cok karıştı sizce detayli ultrason yanilmasi oluyorbmu çünkü kendi doktorum ısrarla erkek diyor. Burda pipisi dedi işaretledi bakar mısınız https://hizliresim.com/446x8ur
Dadas MelooosAnne pek anlamam ama öncelikle sağlıkla gelsin. Sonrada inşallah ogluştur diye dua edebilirim anca 🌸
tahamommy MelooosAnne aynı haftada iki doktorun zıtlaştığını ilk defa duydum valla ve haftanız da baya ilerde, özelde başka bacak arası vermediler mi ya ultrason kalitesi biraz kötü ama bencede pipiye benziyor o
Blueeberryy İcine nasil bi su serpilmesini istiyosun ki Resimden anlamadim ama hayirlisi olsun insallah kizin var bi kizin daha olursada onlar icin cok guzel olur kiz kardesi olmasi cok guzel bi duygu insanin🥰 Uzulme saglikla gelsin🤲🏻
MelooosAnne Blueeberryy Erkek hevesimiz oldu kocamda aşırı mutlu oldu hayal kırıklığı olur. Herkese de söyledik. Tabiki kiz kardeş dünyanın en guzel şeyi ama benim panik atağım var başka çocuk düşünmüyorum kocamın da hayaline kavuşmasını istiyorum
Blueeberryy MelooosAnne erkek bebeklere heves ediliyomuydu ya 🤣bana 10 kizin olcak deseler gikim cikmazdi 🤣🤣 bende kiz istiyodum hep oglum oldu evet bi burukluk oluyo ama tabi dogunca farketmiyomus anlamis oldum🥰 Rabbim gonlunuze gore versin
MelooosAnne tahamommy Detayli ultrason da adam bize resimde vermedi ozelde baktık. Hic konusmadi da sadece çıkarken sordum kiz dedi aynı gun doktorum bana kesin erkek dedii
Nursemom90 Şuan seni paniğe düşüren sebep ne? Kız olacak olması mı yoksa yeniden doğurma fikri mi? Birincisiyse cinsiyet babanın sorumluluğunda ikincisiyse doğurup doğırmamaksa senin elinde
MelooosAnne Nursemom90 Kocamın hayali hayal olarak kalsın istemiyorum sadece. Doğurmak benim elimde evet panik atakliyim korkuyorum da
Merve0123 MelooosAnne sadece dua edin bence diğer ddktor durduk yere aklınızı karıştırmış o an bacakları kapalıydı yada göremedi Bebeğinizin cinsiyeti erkek işte
Nursemom90 Bu arada pipiys benziyor bende oğluma hamileyken özeldeki doktor pipiyi çekip vermesine rağmen devletteki kız demişti cihaz kalitesi önemli