Ilkesmomy Zeybal_24 aralık fazlamı uzak olması gerektııgı gıbımı anlamadım test bı tuhaf geldı tekrar deneyın bence
Mariam2 Zeybal_24 ilk gebelikte testim böyle çıktı anlamdım ezacide gosterdim o kadar köşede çıkmıştı yine tekrarlayan çünkü o kısmında boyia kalmış da olabiliyor bazen
Ayseguls_baby Zeybal_24 test artımed sanırım ben de artımed kaset testle gebeliğimi öğrenmiştim ama çizgi aralığı bu kadar uzak değil hatta resmi var atayım
r_deniz Zeybal_24 2. çizgi çok geride olması gereken yerde değil o yanıltmış olabilir testi açmasaydın iyiydi
Minikmucizem10 Ben bu testler den ve erken gebelik testlerinden 15tane kadar yaptım hepsi pozitifti bugün kan verdim negatif umutsuzluk yaratmak istemem ama benim bu testlere güvenim kalmadı hayırlısı olsun inşallah
Mariam2 Minikmucizem10 canm bu testler zaten negatif ki bende yeni çözdüm bu işler silik de olsa sadece mor yada pembelik olmasi lazim gerisi negatif girmesi renglerde yada beyaz çizgi negatif
Minikmucizem10 Dogproff aklınıza gelen bütün markalaar var pahalı olup övülen vardı şuan adı aklıma gelmiyo o dahil 🤷🏻♀️