Redak58 Pinaryagar ben geç hissettim çünkü göbeğim vardı hamile kalmadan önce hatta kaygilanip 20.haftada doktora gittim her şey normal dedi 21.haftada ayrıntılı ultrasona girdim plesentam ondeymis onun için hissetmedigimi plesentanin yastık görevi gördüğünü ifade etti 21.haftadan itibaren önden değil ama yanlardan hissetmeye başladım içeride hareket ederken hissediyorum az da olsa endişelenme benim gibi 🙈
Aysea0620 Zayıflıkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum 55 kilo ile hamile kaldım 20. Haftada net olarak hissettim doktoruma sorduğumda plasenta on tarafta olduğunu o yüzden geç hissettiğimi söylemişti
Sayoss Pinaryagar ilk oğlumu 15-16. Haftada çok minik minik hissediyordum şimdi ikinci bebeğimde de 14-15. Haftada başladı şuan 17+5 çok net hissediyorum kıpırdamaları ve tekmelerini 😍
Srfblt Pinaryagar bende 19+3 de hissetmeye başladım böyle küçük küçük kıpırtı gibi, kalp atışı gibi sanki, ama eğer ilk gebeliğinizse hissetmemeniz çok normal.Bende 18 de hissetmedim hiç 19 +3 de hissetmeye başladım yavaş yavaş belli etti kendini
dero32 Pinaryagar ben de 17 haftayım ama 23-24e kadar hissedeceğimi düşünmüyorum çünkü plasentam önde 🫠
Mnzek Gebeligim 13. Haftada hissettim kelebek gibi ama otururken ayaklarımı kendime çektiğim zaman kelebek gibi 1. Gebeliğim de de aynı olmuştu kızım oldu 2. Gebeliğim de hissedemedim 19 20 haftaya kadar oğlum oldu şimdide erken hissettim fakat cinsiyetini henüz bilmiyorum 😌 kız çocukları erken hissettirir derdi büyüklerimiz ❤
melikeunl Pinaryagar 16.haftada ilk hareketini hissettim. 18.haftadan sonra daha net hissetmeye başladım ama bu hissetme kişiden kişiye değişiyor arkadaşım 24te hissetmişti
Oz_bebek9396 Pinaryagar 16.haftada hissetmeye başlamıştım oda böyle içimde bi karın gerilmesi gibi bişi hissediyordum bide midemde kelebekler uçuşuyor tabiri vardır ya sanki karnımın içinde kelebek uçuşuyor da böyle küçük kanatlarıyla dokunuyormuş gibi bir histi🤭 şimdi 27+2 yim bir kaç kere canımı yaktığı oldu özellikle kasık kısmına vurunca 😅 ama harika bir duygu tadını çıkara çıkara her anı hissedin çok yakın hissetmeye🤭🫠🫠
mucizebebegimmm Pinaryagar ilk gebeliğimde 22. Haftaya yakın hissettim. İkinci gebeliğim 18 içinde hissettim