Nihan87 Oğlumu 39+2 de hiç doğum belirtisi olmadığı ve kilosu da çok olduğu için suni sancıyla doğurdum, 4-5 saatte oldu da bitti maşallah. Yalancı sancı bile yaşamamıştım öyle rahattı içerde benimki.
yagmurcoskun TubaAyla13 ben de bugün 39+4’üm 11’ine kadar kendi sancım gelmezse suni sancıyla yatış verecek doktorumuz. Eğer yine ilerlemezse sezeryan düşüneceğiz. Çok tedirginim aynı duyguları yaşıyoruz
TubaAyla13 yagmurcoskun sizde ya da bebiste sağlık sorunu var mı yoksa haftası dolduğu için mi doktorunuz önerdi
Dam1a Normal sancı ile suni sancı arasında bariz fark var kendi sancın nefes aldırıyor ama suni halsizlikten öldürüyor. En son çare olması gereken suni sancı maalesef Dr ların hızlı dogursun çabası yüzünden direk veriliyor yatıştan sonra
yagmurcoskun TubaAyla13 herhangi bir sağlık sorunumuz yok şükür. İki haftadır kilo almamız durdu sadece zamanımız da geldi artık bugün 39+4 olduk. 10 haziranda 40 oluyoruz tam 40’ı geçmesini ben de istemiyorum artık kavuşmak istiyorum.
Nihan87 akkrn ilk doğumumdu, ay öyle demeyin en azından kendi sancımın nasıl bir şey olduğunu bilmek isterdim ben de ama 2.ye inşallah
m_mervee TubaAyla13 2.doğumum 38 de suni ile oldu iyiki de olmuş kendi sancım ne zaman gelecek ne kadar sürecek stresi yaşıyordum planlı bir şekilde kurtuldum ilk doğumumdan daha kolay oldu şükür..bebeğin kilosu hızlı gitmiyorsa normalse 40 kadar bekle bence 🙂
akkrn Nihan87 ama en azından kısa sürmüş suni ile o kadar korkutucu hikayeler var ki burada çok uzaktım doktorumda benimkini başlatmak istiyor iri bebek diye de bakalım 🥲 sıfır sancıyla açılmayla hiçbir ağrım bile yokken nasıl olacak bilmiyorum 😅
Semass25 Bende de sancı yok.39. Haftadayım. 1cm açılma var ama başı yerleşmemiş. Suni sancı versek de yerleşmediği için doğum olmaz denildi. Sezeryan dedi doktor ama salıya kadar bekleyeceğiz. Sizler böyle bir şeyle karşılaştınız mı
yagmurcoskun akkrn ben de 39+4’üm en son 2 cm açıklık var dedi doktor 39+1’de eğer 11’ine kadar sancınla gelmezsen suniyle başlarız dedi. O da olmazsa sezeryan düşünürüz dedik. Dört gözle sancı bekliyorum
elanur-ozer yagmurcoskun aynı şey söylendi bana da. Kesinlikle izin vermeyin suni sancıya . Baktınız son çare . Direk sezeryan isteyin
elanur-ozer TubaAyla13 37+1 2 cm aciklik doğuma gidecek hiç brlirti yoktu suyu bitmişti diye resmen zorla dogurttular tövbe ettirdiler
TubaAyla13 elanur-ozer evet erken almışlar sizi suyu bitince mecbur başlatmışlar doğumu ama sezaryen olabilirmiş 😕
TubaAyla13 elanur-ozer epidural almış mıydınız peki? O rahatlatirdi aslinda hep öyle diyorlar 😕 bende almayi planliyorum insallah 🙏🏼
elanur-ozer TubaAyla13 sehir hastanesinde yaptım dogumu. Sorduk böyle bir uygulama yapmiyoruz dediler maalesef 😢