irem_zengn Merhaba arkadaşlar düzenli olarak kaşlarımın rengini açıyorum yüzümde daha yumuşak bir ifade olması için fakat şuan 3 aylık hamileyim bir zararı olur mu acaba aranızda hamile iken kaşlarını açan var mı ?
Esma006 irem_zengn fenomenler vs açtı ama zararlarinj dışardan gördüğüm kadariyla olmadı sağlıklı doğum vs de yaptılar
mavideniz9696 irem_zengn hayır yapmayın cildinize kimyasal bir boya temas etmemeli seçeceğiniz güneş kremini bile zararsız ve bitkisel olması gerektiğini söylüyorlar
Ruruu irem_zengn yapmayin. Daha biraz once bi videoda kimyasallarin otizme sebep oldugunu anlatiyordu bir doktor ben cilt bakimini dahi biraktim suratim full leke ama yapacak birsey yok
yazbebisi_ irem_zengn ben de her zaman açardım hamilelikten önce ama içim hiç rahat etmedi valla 8 ay hiç açmadım bi de saç boyası gibi değil ya direkt cildimize değiyor bence boşverin siz de bekleyin bebişler gelince devam ederiz 😂🥹
Nesli006 Esma006 ay sakın öyle şeyler yapmayın. Onlra zararı olmadi diye sizede olmuyck diye bişey yok. Güneş kremi bile kullnrkn icerigini dikkt ediyoruz kimyasal biseyi nasıl olurda surebilirzz.
irem_zengn mavideniz9696 çevremde hamile iken saçını boyatan bir sürü kişi oldu ve çocuklarında herhangi bir sorun yok fakat yine de bi eczacıya danışacağım
mavideniz9696 irem_zengn siz bilirsiniz hanımefendi çevrenizdeki insanlara bir şey olmadı diye sizinkine de olmaz eminim ki. Zaten bu fikirdeyseniz hiç post açıp sormanıza gerek yok insanlara fikrini komiksiniz
irem_zengn mavideniz9696 farkında iseniz soruda kaşların açan varmı diye sormuşum tahmini fikirleri sormadım uygulayanlardan cevap bekliyorum fikriniz üzerine hareket etmem zaten her şeyi sorun eden takıntılı bir hamile de değilim bebeğimde çok şükür çok sağlıklı
mavideniz9696 irem_zengn bir zararı olur mu diye sormuşsunuz bizde zararı olur demişiz sizde olsun ben yapcam demişsiniz kolay gelsin size 😊
3_bebelianne irem_zengn Kimyasallardan gebelikte elinden geldiğince uzak dur doğal bu tarz ürünlere bile gebelikte güvenmiyorum ben