_Ece14 Neler yediniz nelere dikkat ediyorsunuz acaba beslenme konusunda bilgi verir misiniz daha yeni öğrendim muaneye bayramdan sonra gideceğim
Aysenurkeser Aysenurkeser günde 1 avuç ceviz çiğ badem vs yemeniz gerekiyor bol su içmeniz yumurta yoğurt vs yemeniz gerekiyor eğer tadını seviyor işeniz avokado da yiyebilirsiniz bende 5 haftalık hamileyim
vilanelle Aysenurkeser @_Ece14 benim de 70 yeni öğrendim ama haftayı bilemiyorum siz 5 i nasıl dediniz
_Ece14 vilanelle uygulamaya göre som adet tarihim. 28 Nisandı bayram sonrası doktora muane olmaya gideceğim bakalım inş güzel gidiyordur herşey
Aysenurkeser vilanelle he yanlış anladım kusura bakmayın son adet tarihim 1 mayıs o şekilde hesapladık
Aysenurkeser Bulutlarda en son 3 haziranda kan verdim betam 6750 çıktı diğer 5 haftalara göre çok yüksek çıkmış acaba bir sorun mu bar var bende ya
Ekinci2772 Bulutlarda bende 28 Nisan son âdet tarihî uygulamaya göre benimde 5 hafta dün gecikmenin 7. Günü Beta 1000 küsürat çıktı
Ekinci2772 Aysenurkeser bu beta çok değişik bişey ya adet günü gelmeden 1000 küsüratla öğrenen bile var yani
Leontiine Aysenurkeser hayır hiç bir sorun yok hepimizin vücudu farklı betanın hafta ile hiçbir alakası yok önemli olan 2 günde bir sağlıklı artıyor olması sadece 🧚♀️
vilanelle Ekinci2772 siz savaş erdemi önermiştiniz değil mi? Bayram sonrası ona gitmeyi düşünüyorum şartları bana çok uygun geldi umarım ultrason cihazı ve iletişimi vs de iyidir?
Aysenurkeser Ekinci2772 7 gün gecikti ben ilk öğrendiğimde 22 mayıstı betam 14 tü 27 mayısta bir daha kan verdim 345 çıktı 3 haziranda da kan verdim 6750 çıktı bir türlü anlamadım valla
vilanelle Aysenurkeser benim adete göre hesaplayınca işin içinden çıkılmıyo, 7 gün var mesela şimdi 70 beta. Erken yumurtladım ondan haftası farklı ama hesaplayamıyorm