ErsBegAs hem hemşire olarak hem de 33 hafta gebe olarak söylüyorum,benim hiç bulantım yanmam falan olmadı iştahım hep çok açıktı aynı zamanda tip1 diyabet ve çölyağım var (gebelik şekeri ya da yaşlıların şekeri değil bambaşka şeyler). Bebeğim 33.haftada 2610 gram ve 49.8 cm eşim de ben de uzunuz 🌸 şekerden dolayı iri değil bebek suyum her şeyim çok iyi,diyabetim yokmuş gibi yönettim bu süreci şükür. Her gün 2 yumurta yedim,bol bol kaşar peyniri yedim ekstra başka peynirler de yedim süt içtim her gün muhakkak yoğurt yedim ceviz badem fındık çok yedim orman meyveler kırmızı meyveler yedim. Şekerim her düştüğünde hemen muz yedim. Haftada bir iki muhakkak balık yedim. Et tavuk zaten bayılıyorum haftada iki hep vardı. Glütensiz beslendim sınırlı karbonhidrat aldım ama canım istediğinde nefsimi köreltecek kadar da yedim. Bu şekilde çok güzel ilerledi sürecimiz haftada en az 200 gram alıyordu bu sefer 300 gram almış. Ama unutmayın her bebeğin gelişimi kendine has ve her hamilelik özel 💐 Genetikren kaynaklı da oluyor. İşe de yanınızda götürebilirsiniz ben hastalıklarımdan dolayı geceden kahvaltılı öğlen yemeğimi hazırlayıp götürüyorum hep sabah eşim sadece hazırlanana kadar yumurtalarımı kaynatıyor,beslenme çantama koyup götürüyorum 🐣 Aklınızda olsun sizin de,iyi bayramlar diliyorum 🌸