defnekusum
OF OF gerçekten bunu yazarken kocaman bir OF çektim ben neler neler yaşadım bir ara sabaha öğlen akşam gece yarisi yaşadım hiç durmadı orda çok kötüydüm hep ölücem gibi bir hiss kalb çarpıntısı bacaklarım tutmuyordu etrafımda hersey sahte geliyordu kendimi yalnız hissediyorum çok kötüydü çok günde ⅔ kere acile gidiyordum veya hastane arabası çağırıyordum herseferinde birsey yok birsey yok ama inanmıyordum ben kafayı mı yedim diyordum gerçekten hisseyi sonradan panik atak için ilaç kullanmaya başladım tam ilacın faydasını gördüm hamile olduğumu öğrendim doktorun ilacı istersen kullan dedi ama ona güvenmedim ve benim için ne kadar zor olsa onu evladım için hemen bıraktım çok tabi panik ataklarım yine başladı ve bu sefer hep stresden kendimi uzak tutdum ailemle çok kavga ediyorum hep onların sorunlarını çözmeye çalışıyorsun ama beceremiyordum ve bu bana çok büyük bu yük oluyordu şimdi rabbime şükürler olsun hiç atak geçirmiyorum evladım doğdu şuan ikinciye hamileyim 1,5 ay kaldı doğuma ra