sadbut babyshark__ ben hamileliğimi öğrendiğimde hiç akıntım yada baska bir belirtim yoktu sok olmustum öğrendiğimde değişebiliyor kisiden kisiye canım
Littlegirl babyshark__ merhaba bat dediğiniz kesin adet olacak tarihiniz mi yoksa kesin adet gününden iki gün önce adet başlayabilir günleri oluyor ya onu da mı dahil ediyorsunuz
sadbut Ask45 canım değer önemli değil 5 üstü pozitif öenmli olan 2 gün sonra 2 katına cıkıp cıkmamış olması bi kan daha ver 2 gün sonra hayırlısı olsun bakalım saglıkla kucağına al insallah🥰🌸
babyshark__ Littlegirl adet olacağın gün oluyor canım beklenen adet tarihinin kisaltilmisi bat sat ta son adet tarihi oluyor
Littlegirl babyshark__ mesela benim döngümde 3,4 ünde silik kırmız ile işaret var bugun için koyu kırmızı 3-4 olası adet günü yazıyor bugünde tahmini adet günü yazıyor hala adet olmadım bugünden mi baz almam gerekiyor yoksa ayın üçündenmi
GULLMOMMY Ask45 biraz da stres yapma cnm etkilenirsin ben de adet olacakmışım gibi belirti vardj bende şuan 11 haftalik olduk inşallah sende güzel haberler alirsin
Littlegirl babyshark__ ay evet canım 10 mayıs kb eksik yazmışım 10 mayıstan bugune kadar sayınca 27 oluyor bugünü dahil etmezsem 26
GULLMOMMY Ask45 evet normal ben halen çekiyorum ara ara ama çok sidetliyse bilmiyorum tabi inşallah sağlıkla alırsın kucağına merak etme dualarım sana isteyen herkese 🌸🤲