eliff__ tahamommy Mubbtela Allah razı olsun inşAllah hic öyle hesaplayamadım pek anlamıyorum ya ❤️❤️❤️🤲🏻 çok teşekkür ederim sizee
tahamommy eliff__ Kız çok erken yapmışsın zatenn 25 mayıs çatlama günün çıkması imkansız 2 si de 8. Gün oluyor yine çıkmaz erken test olsa bile 😪 benim çatlamanın üstünden 9. Günde test yaptım çıkmadı 10. Gün test yaptım silik çıktı en en en erken 10. Gün olmalı
eliff__ tahamommy Allah razı olsun inşAllah nasl dua edeyim bilmiyorum Rabbim sağlıkla sıhhatli evladını kucağına almayı nasip eylesin inşallah mutluluğun huzurun daim olsun inşallah ❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ne zaman test yapaym bide benim hic belirtim yokk ama gebelik ile ilgili
eliff__ tahamommy adetim gecikti diye eşimde dio kesin hamilesin ben cok üzülüyorum yaa bende dedim test yapmsiim bsii yok sonra üzüldü öyle suratı düştü bende rüyamda görüyordum test yapmstm hamileyim
tahamommy eliff__ çok teşekkür ederim 💓inşallah vardır canım yarın imkanın varsa erken test yap bakalım olmazsa 8 haziranı beklersin yine, belirti herkeste olmuyor bende de normal adet belirtileri vardı hayırlı haberlerini bekliyoruz 😍
eliff__ tahamommy ben haber ederim sana ayyy icime su serptin yemin ederim ki Allah’ razı olsun inşAllah ❤️
tahamommy eliff__ et mutlaka merak ettim 🥹 olmazsa da üzülme böyle gecikmeler rahimi gebeliğe hazırlıyor demek
Asyaammm Geç döllenme ise geç belli olur ben oğlumda 8 Ekim’de adet görmüştüm en son normalde 8 Kasım’da 1 aylık saymalari gerekiyordu ama doktor 25 Ekim’de dollenme olmuş dedi yani bn 8 inde test yptim bişi yok tu 25 Kasım’da yapınca cikti
seymaa2 Mubbtela benim 16 Mayıs yumurtlama(19.gün ymrtlama oldu) 17 Mayıs çatlama(20.gün) Üzerine 14 gün koyduğumda 30 Mayısta regl olmalıydım normalde. Şimdi hamileyim Allah ın izniyle.. peki hafta olarak hesap yaparsam yumurtlamadan 14 gün geri mi gelmeliyim? Yoksa reglin ilk gününü mü almalıyım?
tahamommy seymaa2 normalde yumurtlamadan geri almak gerekiyor ama çok büyük bir fark yoksa son adet tarihi de olabilir benimkinde 3 gün var arasında son adet tarihini söyledim bebekte hep uyumlu gitti zaten onun 1-2 hafta bariz fark olmadığı sürece son adeti söyleyebilirsiniz
eliff__ Fatmadaa Yok canım yapamadım çünkü bütün eczanelerde artime test vardı onlar da çok yalancı pozitif verdiği için almadım
Dilara344 tahamommy 31 haftalık gebeyim fakat bebeğimin. Karın bölgesinin 2 hafta geriden geldiğini söyledi doktorum şöyle bir durumum var 13 kasım son adet tarihimin başlangıcı 20 kasımda da bitti falat 20 kasıma kadar herhangi bir ilişki yaşamadım 20 kasımdan sonra ilişki oldu. Ama 13 kasımdan sayılıyor haftası bebeğimin sizce geç döllenme olmuş olanilir mi? Drdiğim gbi 20 kasıma kadar herhangi bir ilişki yaşamadık