eliff__ Kızlar dediğim gibi adetlerim düzensizdir aslında Ama son 6-7 aydır düzenli yani 3-4 gün öncesinden olurum ya da 2 gün gecikirdi ama bugünden itibaren toplamda 5 gün gecikmem var 30 Mayıs’ta adet olmam gerekiyordu olmadım hiçbir belirti de yok gerçeği ama ovulasyon testi 23 Mayıs’ta pik gibiydi yaa kısacası geç döllenme olsa ne zaman belli olur
tahamommy eliff__ 23 ünde pikse ve 24ünde çatlamış olsa 14 gün sonra adet gününüz yani 7 haziranda olursunuz adet eğer tutmadıysa, matematiği bu aslında adetten 14 gün önce çatlama olur, geç yumurtlamayı anca adet olduğumuz zaman yada ovülasyon ile anlarız
eliff__ Mubbtela canim 30 Nisan’da adet oldum 5 Mayıs’ta yıkandım ama aralıklarla ovalosyon testi yaptım 24 Mayıs sanki pikti bende adete az kaldi diye gebelik sandm bilmiyorum ya daha adet olmadm
tahamommy eliff__ 25 te çatlamış canım tahmini 8 haziran adet tarihin, değerlendirdin mi o günleri? Birde gebelik testi yaptın mı varsa en erken yarın ki testte çıkar
Fatmadaa tahamommy ne kadar açıklayıcı cevaplarınız var teşekkür ederim valla. Şu an kendi derdime çözüm bulmuş gibiyim.
eliff__ tahamommy canım 5 Mayıs’ta yıkandım ya birgün bos birgün dolu ilerdik bu ay bazende 2 günde bir çok şükür bende de esimde sıkıntı yok sprem testi verdi hepsi iyi 24 Mayıs’ta enson ilişki oldu dahada olmadı şimdiye kadr
eliff__ tahamommy Allah senden razı olsun inşAllah Rabbim gönlüne göre versin inşallah bende boyle hic anlamıyorum bazıları burda tersliyo çok güzel cewap verdin Yemin ederim açıklayıcı böyle Allah razı olsun inşAllah ❤️ çoğu kişilerden iyi burdaki insanlar kimse sorsam kendini yorup soylemez
Mubbtela Ne güzeli ovülasyon ile takip etmek test pik olup çatladıktan sonra 14. Gün regl geldi geldi gelmez ise gebelik kesinleşiyoe asla sekmiyor 14. Gün☺️
eliff__ tahamommy Mubbtela Allah razı olsun inşAllah hic öyle hesaplayamadım pek anlamıyorum ya ❤️❤️❤️🤲🏻 çok teşekkür ederim sizee
seymaa2 Mubbtela benim 16 Mayıs yumurtlama(19.gün ymrtlama oldu) 17 Mayıs çatlama(20.gün) Üzerine 14 gün koyduğumda 30 Mayısta regl olmalıydım normalde. Şimdi hamileyim Allah ın izniyle.. peki hafta olarak hesap yaparsam yumurtlamadan 14 gün geri mi gelmeliyim? Yoksa reglin ilk gününü mü almalıyım?
tahamommy Fatmadaa 🥹 ay teşekkür ediyorum faydam dokunuyorsa ne mutlu 💓 rabbim güzel haberler nasip etsin inşallah herkese
tahamommy eliff__ anladım canım test yaptın mı peki gebelik için inşallah vardır, eğer oluştuysa da yarın test yaparsan çıkar çatlama gününe göre, istersen 8 haziranı da bekleyebilirsin
eliff__ tahamommy canım 25 Mayıs’ta test yaptım.hicbirsey cikmadi silik dahi çıkmadı bide 2 Haziran’da test yaptım çıkmadı hicbirsey erken gebelik testi yaptım ama zaten suan hiçbir belirtti yaşamıyorum
tahamommy eliff__ canım senden de allah razı olsun 😍 bu platform bunun için var birbirimize destek olup tecrübelerimizi paylaşmak için tabi herkesin ki bir olmayabilir, rabbim ne zaman nasip ederse o zaman bebişler bize tutunuyor ❤️
tahamommy eliff__ Kız çok erken yapmışsın zatenn 25 mayıs çatlama günün çıkması imkansız 2 si de 8. Gün oluyor yine çıkmaz erken test olsa bile 😪 benim çatlamanın üstünden 9. Günde test yaptım çıkmadı 10. Gün test yaptım silik çıktı en en en erken 10. Gün olmalı