Kubrakuzey 26haftalık hamileyim erkek bekliyoruz.ismini daha hamile olduğumu öğrendiğimiz gün kararlaştırdık erkek olursa ALİN koycaz diye.aslında daha çok kızlara konan bir isimmiş ama biz kulağa hoş gelmesinden ziyade kayınpederimin adı ALİ olduğu için eşim direk aynını koymak istemedi bu ismi duyduğumuz gibi tamam dedik bu.anlamı da ışık kaynağı,zarif kibar diyor internette.kötü bir anlamı olmasın yeterli bence.koyma amacımız ALİ ismine yakın olması ordan esinlendik.daha sonra da rüyamda ATA ismini koyduğumu gördüm benden başka 3kişi de benden habersiz rüyasında oğlun olmuş adını ata koymuşsun diye arayınca ATA da koyalım dedik.aslında 2isme çok karşıydık ikimiz de ama eşimin sülalesinde eşimden sonra hiç erkek yok tek erkek de bizim oğlumuz olacak.soyadları da oğlumla yürüyecek diye ATA koyuyoruz.benim oğlumun adı ATA ALİN yani.bana da soruyorlar kimisi çok beğeniyor kimisi hiç yorum yapmıyor anlıyorum ki beğenmedi ama en azından kabalık etmiyor.kimisi o ne be falan diye terbiyesizleşiyo.ama hiç umrumda değil ben ismini söylediğim zaman içim bir tuhaf oluyo bende oluşturduğu etki ve benim ne amaçla koyduğum önemli olan.sırf kulağa hoş gelsin millet beğensin diye internetten bulunan kelime anlamına bakıp isim koymak bana biraz soğuk geliyor.kendimize özel sebeplerimiz ve anlamlarımız var bence önemli olan bu.kötü bir anlamı olmadıktan sonra 3.kişilerin söyledikleri bi kulağımızdan girmemeli bile 😀