Gltn_26 Bugün kontrolüm vardı 26 haftalık şeker yüklemesi yaptırdım ve doktora sonucumu gösterdim ultrasondan genel kontrollere baktı bebeğe ve 26 haftalık bebegim 31 haftalık kafası önde gidiyor1850 gram dedim çok şaşırdım böyle olan var mi
Kvsr46kvsr Gltn_26 benimde öyle. Hem 4 hafta ilerde, hemde suyu çok fazla. Şeker yüklemesindede bi sorun çıkmadı ama diyete başlattılar.
petronix Gltn_26 Benimde ilk bebeğimde 2 hafta öndeydi kafası şimdi yeniden hamileyim oda kız onunda kafası 2 hafta önden gidiyor 26 haftalık oldum 950.grammış şeker yükleme yaptım şeker çıkmadı bazen ölçümlerde yanıltabilir. 1 ay önden gitmesi fazla sanki ya doktorlar ne diyor şekeriniz çıktı mı?
Gltn_26 petronix 1 ay banada fazla geldi ve kilosuda fazla 2 defa ölçüm yaptı bayramda çok tatlı yemek dedi
mrp2023 Gltn_26 2 haftaya kadar ileri veya geri normalde 4 hafta bilemedim özel mi takiplisiniz devletmi
babyloving Gltn_26 kilosu çok fazla canım bence benim 31 haftalıkken 1700dü diyetisyene falan gidip yardım al bence
Gltn_26 babyloving onlar normal detaylıdada sıkıntı çıkmadı yanılma payı car mi acaba onuda merak ediyorum ya
babyloving Gltn_26 bilmiyorum bu kadar olcanı sanmıyorum benim de bebeğin kafası önde suyum fazlaydı 24. Haftada diyetle düzeldi kafasını da genetik diyolar şimdi şekerim de Van üstelik ama kilosu hiç önde değil sen başka bi doktora daha görün istensen
Kvsr46kvsr Gltn_26 iki hafta önce gittiğimde 31 gözüküyor demişti. Diyete başla, bayramdan sonra kontrole gel dedi, hem dahiliye hem kadın doğumcum. Kontrolde belli olucak, diyet ne kadar işe yaramış görücez bakalım
miniminibebek Gltn_26 benım perinatoloji 1800 ölçtü 31+5 te başka Dr aynı gün 2380 ölçtü hangisi doğru bilemedim 🤷♀️belki sizinde öyledir
Kvsr46kvsr miniminibebek doktorlardada çok hata payı var bence . Yengem hamileyken biraz sıkıntılıydı. Bi çok doktor gezdi. En son çok kilolu 4 kiloyu geçmiş hemen alalım dediler, dört doktorda aynısını söyledi. Bebek 2 buçuk kilo doğdu 😅