Aysegul_3838 Bundan 10 gün kadar önce yerleşme kanaması gibi kanama oldu peçeteye silindiğimde gördüm ve 25 Mayıs’ta da rüyamda gördüm sizce gebelik var mıdır bugün verdim kanı Yarın tekrar vereceğim
Aysegul_3838 ssnur inşallah yoktur hep kan verdiğim de 0 çıkardı bu sefer 4 buçuk çıktı yarın inşallah artmaz 😔
iremd-1798 Aysegul_3838 anladım Rabbim evlatlarınıza sağlık versin inşallah ❤️ 5 altı gebelik sayılmaz ama iki gün sonra yeniden kan verin öyle netleşir Rabbim gönlünüze göre versin 🩷
Aysegul_3838 Dadas ya erkek olursa rabbimin gücüne gitmesin ama istemiyorum aslında kaza da olmadı ama nasıl oldu bilemedim
Papatyam--01 Regl gecikmeniz var mı? Benim de 2.00 çıktı beta ve bugün yerleşme kanaması gördüm kafam allak bullak oldu 🤦🏼♀️
neanladinyurdagul Aysegul_3838 ya işte bu dğrer pozitif sayılmadığından benim ilk gebeliğim 5.90 çıkmıştı mesela sabah verdiysen akşam versen belki yükselmişti ama yârında verebilirsin sen
Aysegul_3838 neanladinyurdagul Evet bugün sabah 10 gibi vermiştim yarın sabah tekrar 10.00 gibi vereceğim tahmini kaç olması gerekiyor 5′ten sonra zaten gebelik sayılıyor
neanladinyurdagul Aysegul_3838 yarın vereceksen bilmiyorum da en az 2 günde 1 %35 artış veya 2 katı diyor dr lar . Hayırlısı olsun hakkında ilk mi olacak