GizemKaan Burcuxyz ilk 3 ay hep ekşi yedim ☺️ Mide bulantısı vs geçince tatlı yemeye başladım, evde pasta kurabiye hiç eksik olmuyor, resmen tatlı krizim tutuyor 😅😅 VE SONUÇ OĞLUŞUM OLUYOR 😅💙💙💙🧿🧿🧿
Burcuxyz Havvauygun tatlı mı yesem zorla acaba 😂 çok varmış ekşi yiyip oğlu olan allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin 🥰
Burcuxyz Candaan valla ekşi yemiş tüm erkek anneleri şoktayım şuan 🥴 bende tatlı yiyemiyorum eskiden çok yerdim depoladım belki ondan 😁
Dderryaa Burcuxyz 13. Haftadan sonra tatlı yiyorum ben sürekli eşimden tatli istiyorum öle bişey yok bence🤣🤣
d190516 Burcuxyz bence hiç alakası yok tatlıdan soğudum ben resmen çok nadir yiyorum artık ekşi çok yedim sonuç mu oğlum olucak 😄💙
Gamzeemrmrt Burcuxyz cok rahttım ne mıdem bulandı ne canım bişy istedı. Ekşi fln hiç. Cok az tatlı ıdı okadar. Bu cok zor gecıyo😂😇
momof3 Burcuxyz Tamamen hurafe bence 🤷🏻♀️ Ben de çok ekşi yiyordum ve kızım var şuan 10 buçuk aylık limonu çok seviyor 😅😅
suletnc Burcuxyz valla ben hep eksi yedim yedim kızım oluyor 😊 ağzıma tatlı sürmedim 3ayı gecene kadar 😂 bende dogru cıktı ama hayırlısı olsun tabi ☺️