Burcuxyz 7 haftalık hamileyim mide bulantısından mı bilmiyorum sürekli ekşi yiyorum acaba kızım mı olacak 😋😊 böyle hurafelere inanmam ama çoğunluk ekşi yiyenin kızı olur diyor birde burda sormak istedim
Aysesare Burcuxyz başından beri ekşi yedim oğlum oluyor 😊 20.haftadan sonra kusmalarım kesilince tatlı yemeye başladım ekşi şimdi aklıma gelmiyor
Sengulkrgz Burcuxyz surekli eksi yedim hala da yiyorum tatli hic canim cekmiyor bile ve oglum oluyor😃
Burcuxyz Aysesare hayırlısı olsun canım benimde erkek olacak sanırım 👼 allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunlar en önemlisi bu
Burcuxyz Sengulkrgz herkeste ekşi yemiş oğlu oluyor gerçekten hürafe ters söylemişler gibi duruyor 😁 kucağımıza almayı nasip etsin güzel allahım
Aysesare Burcuxyz amin inşAllah ♥️ Ben başından beri kız istiyordum nasip kısmet tabii herşey dediğin gibi kız erkek farketmez önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi 😊
Eda0509 Burcuxyz aynen kız 😄😄 kim ekşi yediyse oğlu oluyor 😊😊 dediğin gibi hurafeyi ters soylemisler 😆😆
Enemel Burcuxyz canm bende 14 haftalıgım hiç tatlı istemedi cnm hep tuzlu doktor %51 erkek dedi ama beklemedeyiz
Enemel Burcuxyz biz erkege çok alıştrdık kendinizi isim bile belli ama başta çok kız istiyordum nasip artık cnm
Candaan Burcuxyz canim ben ilk haftadan beri ekşi yiyordum ve tatlıdan tiksinmiştim 20 haftaligiz cinsiyeti erkek o yüzden ekşi tatlı degişiyor😅
Burcuxyz Candaan valla ekşi yemiş tüm erkek anneleri şoktayım şuan 🥴 bende tatlı yiyemiyorum eskiden çok yerdim depoladım belki ondan 😁