Kkardelenn1 Guzelanne56 niyet önemli canım herkes Türkiye’deki fiyatla kesecek diye bir şey yok artık birçok kişi yurtdışında bağışlıyor hoca sanki onlarda faydalansın istemiş gibi geldi bana
Guzelanne56 Kkardelenn1 çok teşekkür ederim bana da öyle geldi çünkü üstüne basa basa kurstan bahsediyor şu anlık 360 tane hafıza kesebilecek bir kurbanımız yok bizim şu anki durumumuz Afrika’da kesebilecek gibi çünkü kurbanlar üst üste geldi
anneolmakneguzel_ Guzelanne56 yok hayatım istediğin yerde kestirebilirsin bir ilahiyatcı olarak 😂 afrika 3500, oyle ucuz pahalı şartı yok. Kes gitsin afrikaya
Guzelanne56 anneolmakneguzel_ çok teşekkür ederim Allah razı olsun maksat kan akıtmak güvendiğim bir yer var keserken videosunu atıyorlar o an kesildiklerini biliyoruz çünkü isimli atıyorlar
Ozgeggul96 Guzelanne56 biz bununla ilgili hocaya sorduk normalde adak dilendiği gibi yapılması gerekirmiş
Guzelanne56 Ozgeggul96 yani ben nerede nasıl keserim diye belirtmedim ben sadece kızın altı ayına girsin sağ salim diye belirttim o zaman Afrika’da kesebilirim değil mi
stt-97 Guzelanne56 ucuza kaçmak diye bir şey söz konusu değil ki durum neye el verirse o şekilde kesilir, içiniz rahat olsun Allah kabul etsin şimdiden 🌸
Guzelanne56 stt-97 Allah razı olsun canım benim inşallah o an adak adamış bulunduk üst üste geldi biraz ama tabii ki kesmemezlik yapmayacagiz imkanımız ne verdiğini keseceğiz
Embu Guzelanne56 adak kan akıtip durumu olmayana et yiyemeyen insanlara ulastirmaktir hoca biraz siz oraya verin diye saçmalaşmış bence ama güvenilir bir yere yollayın adaginizi canım kestik deyip kesmeyen hayır kurumları da oluyormuş Allah niyetinizi kabul etsin
Guzelanne56 Embu yıllardır bildiğimiz güvenlimiz bir yer var keserken video atıyor ve isimli video atıyor yani kızımın ismi neyse o şekilde atıyor o an kestiklerini kimlere verdiklerini biliyoruz videolu bir şekilde o yüzden güvendiğimiz bir yere kestireceğiz
Dadas Guzelanne56 bence Afrika’ya bağış yapın çok daha güzel olur. Ne alakası var ucuza kaçmanın ki. Sonuç adak ve sen o adağı istediğin gibi yapabilirsin 🤲 bende Allah nasip ederse doğum yapınca sağ salim Afrika’ya bağış yapmayı düşünüyorum 🌸
Guzelanne56 Dadas sağ salim hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah Allah bir avazda kurtarsın Afrika’ya bağışlamayı düşünüyorum çünkü zaten şu an imkanımız onay veriyor
anneolmakneguzel_ Guzelanne56 kurbanimizi adağımızı senelerdir afrika da kestiririz. Turkiye cok pahalı maalesef