Kızlar benim ilk çocuğum vefat ettiği için 2:30 aylıkken ona hiçbir şey yapamadık, kızımız doğdu sadakasını verdik kurbanını kestik ismini okuttuk çok şükür sonra kızım dört aylıkken falan ufak bir viral enfeksiyon geçirdi ıço an ağzımdan dedim ki kızım iyileşsin hayırlısıyla sağ salim altı ayına gelsin ama az ama çok bir kurban keseceğim burası tamam ben kızım altı ayına gırdıgı gun kurbanımı keseceğim. Bizim bir tane hoca var işte kurbanı keselim işte bizim Kur’an kursundaki a verelim falan dedı. Fiyatını sordugumda 15.000 küsür falan çıkıyor açıkçası bu kadar gücümüz yok şu an çünkü hem kurban Bayramı’ndayız cuma günü kurban kesilecek hem geçen ay maddi bir şeyimiz oldu diye kurban kesildi hem de kızım zaten 5:30 aylık doğduğunda da bir kurban kesildi açıkçası şu an 15.000 TL’yi harcabilecek kadar maddi gücüm yok bunu Afrika’da kessem en azından hem adamı yerine getirmiş olurum. ama hoca dedi ki işte ucuza kaçmak olmaz biraz daha kalitelisi gerekiyor benim kafam karıştı açıkçası sonuçta biz İslam dinindeyiz kendimizi zora sokma zorunluluğuumuz yok bilmiyorum bilgisi olanlar siz nasıl yaparsınız