Hilalllkk Sevdee- benimki daha silikti ve vardı adet olacağımı düşünüp ped bile koymuştum 😄 çok şükür 32 haftalık bebişkom. Allah senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh mutlaka kan testini de yaptır bence acilde açıktır orda yaptırabilirsin 🩷
Sevdee- Hilalllkk Allah bağışlasın sizinkini de 🥰 teşekkür ediyorum testler pozitif aynen bende kan verdim bugün bekleyeceğim
Ekinci2772 Ben şimdi geldim hastaneye kızlar kese yok dedi doktor detaylı ultrason bakıldı yine yok 28 Nisan son âdet tarihim şimdiye oluşması lazımdı
Busranur_mnts Ekinci2772 geç mi yumırtladın acaba şimdiye olması gerekiyordu ama belki geç yumurtlamıştı geç yerleşmiştir yeni oluşuyordur inşallah vardır canım haber ver :)
Ekinci2772 Busranur_mnts inşallah öyledir canım dua edin bize kan sonucu çıksın doktorun yanına gidicem işte
Busranur_mnts Ekinci2772 takip etmediysen geç yumurtlama ihtimali de var çabucak çıkar inşallah sonuç
Ekinci2772 Busranur_mnts değerim düşmüş canım kimyasal dedi doktor 1000 küsürati geçti geri aniden nasıl böyle düştü anlamadım 250 düşmüş dedi
Ekinci2772 Busranur_mnts evet canım geçmişti internette kimyasal gebelik beta 1000 bulmaz yazıyor ama benimki geçmişti bile anlamdım çok teşekkür ederim