Nur124 KLORAKHANIM çok yemiyorum zaten hamileliğimden bu yana 2. Oldu bu mayonez marul koydurmadim zaten kola da içmiyorum ama suffle konusu kafami karistirdi çiğ yumurta vs.
CoolMamaMode Nur124 ama yumurta çiğ de konulsa içine sonuçta fırına giriyor ya o kek pişmesi için yumurtada o kadar sıcaklıkta pişmez mi 🙄 hani tiramisu filan pişmeyen bi tatlı olsa bi ihtimal ama pişiyor ya .. bende burger king yemiştim ilk başlarda çok canım istemişti bir şey olmadı ama sonra öğrendim sıkıntılı olduğunu daha yemedim evde yaptım canım istediğinde
Nur124 CoolMamaMode en iyi bundan sonra bende canım çekerse öyle yaparım teşekkürler yanıtladığınız için 🌸
minegkaya ay ben 35.haftadayım eşimle ayda 1 2 gidip yiyoruz sevdiğimiz bi menüyü, çok şükür bi sorun yaşamadım genelde sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum sadece
Nur124 minegkaya evet bende çok sık tüketmiyoeum ama suffle konusu kafami karıştırdı hiç suffle yediniz mi burger da
2cocuk2kopek Nur124 kuzum ilk gebelikte Avm de çalışıyordum hep yedim valla. Şimdi 2. Ye hamileyim evdeyim ama canım çektikçe yiyiyorum😬😬
Nur124 2cocuk2kopek bende öyle çok sık yemiyorum ama suffle konusu kafami karıştırdı suffle de yemiş miydiniz
minegkaya Nur124 yemedim ama bi porsiyona düşecek yumurta miktarı olsa olsa bir tanedir bence bol yogurt yiyip gönlünüzü ferah tutun
2cocuk2kopek Nur124 ilkinde yedim bunda evde yaptım sufleyi . Onun dışında dışardan yemek vs yiyiyorum
CheriBlossom Nur124 pastörize yüksek ısının ardından birden soğutulması işlemi canım zararlı bakterileri öldürüp yararlı bakterileri korumak için yapılan bir işlem
Nur124 CheriBlossom teşekkür ederim içeriğinde yumurta akı ve yumurta sarısı tozu yazıyordu pastörize oluyormuş onlar
iremd-1798 Nur124 valla bende kendimi kısıtlamadım canım ne istediyse onu yedim. He abartöadım her gün değil ama ayda bir de olsa kaçamak yaptım bazen 2 3 haftada bir 😍 bebişim şuan 10 aylık abartıya kaçmadığın sürece yemende sorun olmaz 🥹
CheriBlossom Nur124 rica ederim canım ama pastörize edilmiş yumurta akı ve sarısı tozuyla ilgili bilgim yok