betulak doktorları pırlanta gibi, hem kadın doğum doktorumdan hem de oğlumun çocuk doktorundan inanılmaz memnunduk ama hastanenin geri kalanı asla beş para etmez. Oğlum 6 ay kadar önce havale geçirdi bizde hemen Acıbadem’e götürdük 4 gün kadar orda kaldı sonra Pendik Medipol e kendi doktoruna getirmek istedik bir gece de o yatış verdi takip etmek adına. Kadın doğum katında oda verdiler, odaları leş gibi aşırı eski eşyaları var, hem küçüktü hem de havalandırmaları bozuktu odayı havalandırmak için kapıyı açmak zorunda kalıyorduk, kat hemşireleri hep stajyer öğrenciydi ki çoğu yabancıydı doğru düzgün Türkçeleri yoktu Araplar mıydı suriyeliler miydi bilmiyorum, sırf ödevlerini yapabilmek için 2 yaşındaki çocuğun tansiyonunu ölçmeye çalıştılar, damar yolu olan çocuğun serumunu değiştirmeleri bile kavga kıyametle oluyordu, çocuğumu bir gece de perişan ettiler hemen ertesi gün taburcu olmak istedik ve çıktık. Oğlum 4 gün Acıbadem’de kaldı gıkı çıkmadı bir gece Medipol e geldi ağlamaktan sesi kısıldı çocuğun, 2 hafta sürdü sesinin düzelmesi. Kan almadaki hemşirelerin tavırlarından bahsetmek dahi istemiyorum sinirim tepeme çıkıyor. 2 yaşındaki çocuktan 9 tüp kan almak istediler çocuk bu oturduğu yerde duracak hali yok mecbur zorla tuttuk, oflaya puflaya çocuğumu azarlaya azarlaya kan almaya çalıştılar onlarla da ayrı uğraştık. Sırf kadın doğum doktorumdan dolayı bir kaç kere muayeneye gittim kürtaj geçmişimden dolayı riskli ilk 3 ayı atlatır atlatmaz hemen hastaneyi değiştirdim. Oğlumu zaten mümkün değil önünden dahi geçirmiyorum, artık john hopkins Anadolu Sağlık hastanesine götürüyoruz, kendim de Medicalparka gidiyorum. Pendik Medipol de çevremdeki kimseye asla tavsiye etmeyeceğim bir hastane olarak kaldı.