Bebeginehasret Mz93 genetik testlerim yapıldı var canm bende de gebeligimin başından beridir kullaniyorum
Mz93 Bebeginehasret bendede de mhftr heterozigotluk var 1 kaybım var şimdi gebeyim ondan soraglymm dedim geçmiş olsun
aysecam Seymavahit60 Yok canım doğru yapıyosun o havayı almazsan içine gitcek burdaki önemli olayda sıvının içeri gitmesi havanın değil
Minikeller92 Arkadaşlar bende kullanıyorum kan sulandırıcı 20. Haftamdayım yaklaşık 5. İğnem daha ama burda duyduğum ilaçların işimleri hep farklı benimkinin adı Hibor 5000 aranızda bundan kullanan varmı acaba?
Tomurcuk18 Minikeller92 Hibor 7500 kullanıyorum ✋ markalar farklı hepsi aynı işi görüyo aklında soru işareti olmasın.
Hawa Minikeller92 bende kullanıyorum hibor 7500 ama niyese iğneyi yaptıgım yerler daha sonraki günlerde çok kaşıntı yapıyo sizde öylemi 😕
Minikeller92 aysecam ilacı incelerken domuz bağırsak mukoza zarından elde edilen etkin bir maddeymiş 🙄 bütün kan sulamdırıcılarında mevcutmu?
Minikeller92 aysecam sanırım onda yok zaten internettende araştırdım hiborda varmış doktorumla görüşücem altarnatif varsa onu versin artık😪
Sumeye Arkadaşlar bende kullanıyorum 2 düşük yaptım doktor bu sefer kan sulandırıcı iğneyi gerek duydu oksapar iğne ve coraspin kan sulandırıcı aspirin ikisini kullanıyorum
Esmahnts Sumeye aynen bende kullanıyorum cleaxn kullandım kızım da bu gebeliğimde de oksapar yazmış doktrm aynı herhalde
Minikeller92 Tomurcuk18 öylemi diğerlerinide biraz baktım googledan ama raslamadım hepsinde mevcutmu😒
Tomurcuk18 Minikeller92 Hepsi aynı derken aynı işlevi görüyo manasında dedim. Hepsinde domuz mukozası var mı bilmiyorum, hiborda olduğunu duymuştum.
Minikeller92 Tomurcuk18 hmmm evet kendi iğnesini bulamayan muadilini alıyo demekki bir sıkıntı olmuyor bende doktoruma sorucam sonuçta altarnatif yoksa yapcak bişey yok ama okuduklarım kadarıyla var 🙏
Tomurcuk18 Minikeller92 Ben en basından beri hibor kullanıyorum. Doktorum her hastasına bunu veriyor. Daha önce hamileliğimde kısa bi süre oksapar kullanmıştım o çok acıtıyodu. Hibordan memnunum şükür 7 aya geldik.