12merve Arkadaşlar benim adetim 5 gun geçti beş günün sonunda çok az kana benzer leke oldu daha sonra ertesi gün adet kanamasına benzer bir kanama oldu ama adet kanı gibi çok değil ve gittikçe azalıyor bu olayı dün yaşadım Bı bilgisi olan varsa lütfen bana cevap versin
Deletedmom429 Mahbuss ahaahah iyi yapmissin olsun bende bu kizi surekli postlrda goruorm kac gndr bsylr paylsio baktm snde yazmissin 😂
SeherNilgnBakrc Sdemirel Canım bende 7.ayda hamile kalmıştım çok doğru düşündükçe olmuyor gerçekten ama insan ister istemez takıyor kafaya inşallah en hayırlı zamanda Allahım kısmet eder
Sdemirel SeherNilgnBakrc inşallah canım kimyasal gebelik yaşadım iki ay önce de. Stres yapmamaya çalışıyorum artık o zaman olmuyor bunu beş ayın sonunda farkettim😊 sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Asyayanc_18 Kelebek7 Her gecikme hamilelik belirtisi değildir canım bende de oldu hamile kalmadan 2 ay önce. Normalde çok düzenlidir. Rahmin bebek istiyordur zamanını bekle ve çok istekli olma düşünme fazla.. kastıkça olmuyormuş