Mahbuss Kelebek7 canım böyle ümitli bekleme bak sen ümitli olduğun için gecikiyor olabilir ben bunu 2 kere yaşadım çünkü ne Zaman test yaptım negatif çıktı ümidim kesildi ertesi gün hemen adet oldum günleri sayma oluruna bırak. İnşallah hamilesindir
gozz Kelebek7 psikolojik olabilir ben de bekledim olmadı ama sonra amannn olacağı zaman olsun dedim hemen oldu
Mahbuss Kelebek7 ben kötu bişey demedim sonunda inşallah hamilesindir dedim farkettiyseniz kendimde yaşadığım için size böyle dedim ümit bağlayarak adet düzenimizi bozmaktan başka bişey yapmıyoruz en kesin sonuç kan vermek
Mavimavi Kelebek7 tatlim onceki adetlerin duzenli rahimine filan baktir ben baktirdim. Bebek istedigini de soyle bence kan testi yaptir. Idrarda hafifte olsa 2. Cizgi varmiydi
Mahbuss Kelebek7 hanımefendi siz beni anlamiyorsunuz galiba ben düzensiz demedim zaten böyle ümit bağlayarak adeti geciktiriyoruz ve düzen bozuluyor diyorum siz bilirsiniz kendi değişimleri izi söz daha iyi gözlemlersiniz
Kelebek7 nes94 test ıkı gün önce yaptım negatif di şimdi blr daha kan vericem en garanti kanda daha hizli çıkıyor
Kelebek7 Mahbuss adetim böyle geçmez geçen ay her zaman düzenli olur benm ki Sadece sık sık idrara çıkma koyu idrar rengi halsızlık öyle kasık arada agırması
Sdemirel Kelebek7 valla benim de çok düzenli hiç şaşmaz ama geçen ay kendimi hamile gibi hissettim hep beş gün de gecikti test yaptım negatif çıktı umudum sönünce ertesi gün adet oldum arkadaşın da dediği gibi biz geciktiriyoruz seni de çok görüyorum poslarda canım yapma bu kadar stres ben saldım artık beş ay oldu olursa olur olmazsa olmaz. Yine de inşallah hamilesindir.
Asyayanc_18 Kelebek7 Her gecikme hamilelik belirtisi değildir canım bende de oldu hamile kalmadan 2 ay önce. Normalde çok düzenlidir. Rahmin bebek istiyordur zamanını bekle ve çok istekli olma düşünme fazla.. kastıkça olmuyormuş
SeherNilgnBakrc Sdemirel Canım bende 7.ayda hamile kalmıştım çok doğru düşündükçe olmuyor gerçekten ama insan ister istemez takıyor kafaya inşallah en hayırlı zamanda Allahım kısmet eder
TayMer Kelebek7 öncelikle Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın🙏🏻 Fakat tamam canım hamilesin i duymak istiyorsun okudum da herkese ters cevap vermişsin bence yapma böyle kotü şeyler yazmamışlar...