prensesannesi-01 Bu üçüne baktım bende buraya sormak istedim hangisi kullanışlı veya gerekli mi diye hepinize ayrı teşekkür ederim. Numarayı çok beğendim ama bakalım oda sanki gözüme küçük geliyo az kullanılacak gibi duruyor
Ebru_ebru prensesannesi-01 2.resimdekini aldım daha gelmedi canım ama arkadaşım almıştı çok memnunum dedi ☺️
tahamommy Duduperi bunu hiç duymamıştım ya bi sağa bi sola yatırmak daha iyi hemde kafası güzel şekil alıyor diyolar biraz gelenekselciyim galiba 🤷🏻♀️
Duduperi tahamommy Ben de gelenekselciyim aslında, dediğiniz gibi yeğenlerimi hep bir sağa bir sola yatırarak büyüttük ama birkaç çocuk doktoru ve ebeden aynı şeyi duyunca bi acaba mı dedim. Annelik şimdiden endişe demekmiş 😅
buse2507 tahamommy hkwjjwjwh yok bacım vallahi ben gereksiz buluyorum park yatak alacam 5 sene yatsın içinde😂😂😂
sakinim_tmm buse2507 ilk bebeğime park yatak almıştım tabi birde minik besiklerimizden vardı üç dört yaşına kadar kızım kullandı. İki senedirde oğlum kullanıyor. Hala taş gibi çok rahat. Ucuncuyude büyütür de yazık günah artık ona da bı park beşik alalım🤣 bu arada fermuarlı kadameli olanlardan alın. İlk zamanlar çok assagida olmaması daha pratik oluyor.
Seyda-06 prensesannesi-01 ben 1 numarayı kullandım çok memnun kaldım bence 1 numara hepsinden iyi çünkü hem omuriliği düz oluyor hemde dümdüz değilde biraz duk yatmış oluyor uykuda kusma vs durumlarında rahat geçirdim bu sayede
prensesannesi-01 Seyda-06 bir ve iki aklimda kalsın. Olanı eltim almıştı onda görmüştüm onun süngeri vs hemen çöktü sanki
tahamommy Duduperi ay sorma ya asla yapmam dediğim şeyi yaptım mesela cinsiyet partisi 😅 bebişler bi doğsunda onlar bizi yöneticek bu gidişle kitaplardan okuyarak olmayacak bu iş 🥲
prensesannesi-01 Reflü yatagı 1. De kullanisli duruyor Ben daha park yatak alacam inseAllah çünkü beşiğim yok.
Seyda-06 prensesannesi-01 1 numara ortapedik oluyor o yüzden çökme vs yaşamazsın 3 numara reflü yatağı gibi değil gibi zaten ana kucağı gibi daha çok
Muzikcianne prensesannesi-01 ben de Juno var o kadar rahatsız bir şey ki gittim sizin o üç numaralı görsel dekini aldım şimdi mışıl mışıl uyuyor asla juno almayın üç numara tamamen işinizi görecektir bir aylık anneyim
Muzikcianne prensesannesi-01 çok küçük ve içerisinde bebek göçüyor zaten bir çok anne de bundan muzdarip. Boynu falan katlanıyor bebeğin, ben şimdi size bir link atacağım o elim ayağım oldu resmen size de bir öneri olur
Muzikcianne prensesannesi-01 “ Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Yeşil “ diye geçiyor ebebek’in sitesinde link yapıştıramadım. Bunda düz kafa desteği de var çok işinizi görecektir