prensesannesi-01 Reflü yatagı alanlar veya kullanan anneler kızımda kullanmadm bu bebegimde inseAllah kullanmak istiyorum da sizce gerekli mi ve hangisi güzel ve kullanışlı yardımcı olur musunuz lütfen. Önerilerinizi bekliyorum
tahamommy prensesannesi-01 ben bu yatakların ekstra boş bir masraf olduğunu düşünüyorum zaten bebeği düz yatırmak sakıncalı her halukarda yan yatırmak arkasına bişe sıkıştırmak yeterli bu bir müslin örtü ile de yapılabilir tabi bu benim görüşüm alınsa kullanılır illa ki
Tugce-Kbd prensesannesi-01 ben 2 ve 3 u aldım 3. Olani yatirirken park yatağa koyarım rahat uyur diye almıştım henüz kullanmadım ilk gebeligim ilk bebeğim olacak umarım işe yarar
nur97 prensesannesi-01 3. Fotograftakini kullandım ilk aylar elim ayagım oldu diyebilirim onunla tasıdım ev icinde üstünde uyuttum yanıma koydum vs benim icin kullanıslıydı
2cocuk2kopek prensesannesi-01 1 numara reflü yatağı zaten diğerleri değil ki 1 ve 3 ikiside var bende
byk0606 Yataş juno aldım ben. Henüz kullanmadım ama çevremdeki herkes onu tercih edip çok memnun kalmış.
buse2507 Kızlar bide gerekli mi gereksiz mi onuda yazar mısınız kimisi 3 ay kullanabiliyor diyor yataş juno için
Nurseda_ozkan21 buse2507 ben 1 numaraya benzer bişi aldım belkide 10-11 aylık olana kadar kullandıö hatta bebeğimi reflü yatagında sallıyprdum çok rahattı
Fd2001 Ben ikinci resimdekini kullanıyorum bebeğim doğduğundan beri şuan 47 günlüğüz bütün uykularını bu yatakta uyuyor ben çok memnunum
Oykumnaz İlk bebeğimde kullanmıştım 1. Resimdekini gayet memnun kaldım duruyordu nasipse şimdi ikincisindede kullanacağım
Duduperi tahamommy Ben de yan yatırmak doğru diye biliyordum ama çocuk doktorları ve ebeler doğru yatırma pozisyonu sırt üstü yatırıp kafasını yana çevirmek diyor. Hangisi daha doğru kafam çok karışık
Seltun Çocuk doktorları gerek olmadığını soyluyor. Gerekirse yatagının altına bir şey koyup eğim verilebileceğini söylüyorlar. Başının altı değil ama yattığı yerin altına.
tahamommy Duduperi bunu hiç duymamıştım ya bi sağa bi sola yatırmak daha iyi hemde kafası güzel şekil alıyor diyolar biraz gelenekselciyim galiba 🤷🏻♀️