Gzmgz Burcak61 kesinlikle tahin yağı. Çok çabuk toparlıyor. Hatta bi önceki hamileliğimde göğüs içinde kullanmıştım orda da çok faydasını gördüm. Sadece bebeği emzirmeden önde iyice silmek gerek alerjik olabilir ama emdirdikten sonra direk sürmek çok işe yarıyor yara olmaması konusunda
Aysgllarkn TAkilicci canım çok geçmiş olsun, bunu gazlı ıslak bezle kazımak gerekir, böyle durduğu taktirde enfeksiyon ve daha çok acı verir ve iyileşme sürecini uzatır. Bence bi acile gidin, silverdin tedavisine başlatılır, ilk pansumanı yaptırırsın
TAkilicci Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim🙏🏻🌸 hastaneye gittim sarı su ile pansuman yaptılar şükür düne göre hafifledi🙏🏻 tahine alerjim olduğu için süremedim ama iyi geliyormuş bilginiz olsun🥹 Diğer arkadaşların dediği kremi yazdı doktor
TAkilicci 3_bebelianne canım kantaronda alkol oluyor bana yaramıyor 🥹 pansumandan sonra biraz rahatladım
Anniskoo0634 TAkilicci rica ederim , benim başıma da benzer birsey geldi bu kremler hemen geçirdi size de geçmiş olsun
MissCalifornia TAkilicci Merhabaa benzer hatta cok daha kötü bir yanıgım var suan bende kahve döktüm üstüme, geçti mi acaba ? ne durumda izi kaldı mı?
TAkilicci MissCalifornia merhaba 1 ayı geçti şu an renk farkı var o fark gidince iz kaldı mı netleşir benimki buharla birlikte idi o yüzden kalır sizin kalmaz inşallah madecassol kullanın
MissCalifornia TAkilicci cok gecmis olsun siz de güneşten koruyun doktorum o sekilde söyledi, 1 yıl sürüyormus derinin normal rengine dönmesi
MissCalifornia TAkilicci Benim bacagım yandı üst bacağım. Türk kahvesi döküldü ve elim kadar büyüklükte bir yanığım var, kucuk olsa cok takılmayacagım da kocaman yara olunca korkuyor insan. durduk yere sizin konuyu da hortlatmışım en iyisi ben kendime bir konu açayım😂🙏🏼
HumaBetul342 TAkilicci silverdin ,sudocrem, ve kantron yağı çok iyi geliyor yanığın sarılmaması gerekiyor yoksa su toplar
Tuba2144 TAkilicci canim çok çok geçmiş olsun benimde nişanimdan bı gün sonra sabah kaynar çay dökülmüştü dizimin kenarina keşke suya koysayd suya tutunca çok iz kalmiyormus diye duydum sonradan ben o ağrıyla buz koydum üstüne sonra su topladı suyu patladı iz kaldı bende Fito krem sürdüm günde 3 kez çok şükür 5 6 aya zerre iz kalmadı Fito yara ve yanık kremlerinin en iyisi bence sür muhakkak Rabbim şifa versin sana🤲