yeldanurr Meriveannesi ikinci gebeliğim ama farklı bir heyecan ve korku var 🥹❤️ sen naptın varmı bı sıkıntı
Meriveannesi yeldanurr arada yokluyor canım ağrı uzanıyom evdeyim hastane yakınımda yarın gideceğim bakalım yine nst isterse çıksrsa sancı bilmiyorum bayram üstü yatışı da kabül etmk istemiyorum ama çıkarsa sancı kabül ederim
Meriveannesi GirlandBoy_Mom nasıl ilerleyecek süreç doktor ne diyor senin ki bnden az çıkıyot sen hissediyosun benimki adet ağrısı gibi 🥲
GirlandBoy_Mom Meriveannesi bilmiyorum canım serum bitmedi daha bitince tekrar nst dedi doktor sende git bi an önce
fatmaanuurr22 GirlandBoy_Mom kuzum nasılsın daha iyi misin çok geçmiş olsun umarım zamanını bekler bebiş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın güzelim 🙏🙏🫶
keyfimin-kahyasi-misin Meriveannesi ewet bende onu demek istedim. İkiside aynı yani ne durumdadin oekii
Meriveannesi keyfimin-kahyasi-misin yarın gideceğim nst de yine çıksrsa kabul ederim yatışı bakalım🤲 Rabbimden çıkmaz sancı 🤲🤲
GirlandBoy_Mom fatmaanuurr22 biraz sancım var kuzum çok sağol serum verdiler şimdi tekrar nst istedi doktor 60 larda çıkıyor sancım
keyfimin-kahyasi-misin @“Meriveannesi”#p37001555erake tme sen uat ve stres yapma 🫶🏻🫶🏻inan bana Zmansini geçiyor bile 🫶🏻
Meriveannesi GirlandBoy_Mom ya canım haber et burdayız kalplerim gönüllerimiz bir ay haftalar dayız 🥲