Dilsad Kullandım kullanmadıgim fiitl ilaç kalmadi malesef:) eşli tedavi bile uygulandı ama sonuç nafile
Edosgebos67 [silindi] pkos olduğumu bilmeden 1 yık denedik. Sonunda doktorda çıktı ortaya. İdeal kilona dön dedi. Sağlıklı beslen dedi. Birde inofolic combi kullandım. İlk ay gebelik haberimi aldım. O ay 8 kilo vermiştim.
Edosgebos67 [silindi] ben kendim aldım doktorda benzer ilaç vermişti ama inofolic kullananlar daha memnun du
Miracle_1 [silindi] temmuz da bende yememe içmeme dikkat etmeye çalışacağım paketli gıda ve tatlı çok tüketmemeye çalışacağım inşallah bizimde olur ya çok beklemeden seneye bayramı bebişlerümizle geçirelim inşallah 🙏🏻😇
[silindi] Miracle_1 Oyy inşallah kuzum kaç yaşındasnz Yaşımız daha genç onumzde daha güzel günler var illa birgün olur stres nooo🥲
[silindi] Tugraninannesi canım sen mi infolic combiyi kullandım dedin Yorumları karıştırdım da Kullandıysanz doktor mu önerdi yoksa kendiniz mi aldınız
Koala_ [silindi] bende pcosluyum umutsuz olmayın. Rahim filmi çekilip yumurta takibi yaptırdıniz mi bunlar en önemlileri cünkü ?
[silindi] Koala_ Merahaba 🌸 Hayır doktorum maliyetli olduğu için önce ilaçla 2 ay başlamak istediğini söyledi Peki bebeğiniz oldu mu pcosa rağmen 😍