[silindi] Dilsad Enfeksiyon gerçekten çok kötü bende de vardı fitil kullandım geçti sanmıyorum çünkü tuvalete vs gittigimde yanma oluyor ilişki olunca da ağrı Bide sürekli batma kaşıntı var Yani devam ediyor geçmedi 🤷🏻♀️
Busranur_mnts [silindi] 1,5 seneyi geçti galiba yaa ben de pcosluyum 3. klomeni kullandım inşallah bu ay hayırlı haberi alırım ://
[silindi] Busranur_mnts Off inşallah güzel haber alırsın nedense klomen iyi bi ilaç gibi geliyor bana
Busranur_mnts [silindi] ben evliliğim 1 yılı dolunca infertilite pol.e gittim canım orada hemen ilaca başlıyorlar testler bitince
Busranur_mnts Miracle_1 senin yine iyi ya amh değişken diyorlar da ben geçen sene eylül ekim gibi kan verdim 17 çıktı infertilite dosyayı oluştururken daha da vermedim
Busranur_mnts Miracle_1 önemli olan adet sonrasında yumurta takibi bazı pcoslularda yumurta gelişimi görülebiliyor iyi takip lazım ama
Miracle_1 Busranur_mnts işte klomen denedik bu kes büyüdü çatladı da ama tam takip olmadı gibi dr a uzun aralıklarla gitmiş oldum iğne de vermemişti böyle olunca adetim gecikti 3-4 gün umutlandım ama malesef yime regl oldum
Busranur_mnts Miracle_1 benim ilk klomen düşük oldu 2. de yumurta büyüdü takip edilmedi çatlamadan kist oldu galiba geçen ay adetim çok ağrılı geçmişti şimdi 3.yü kullandım büyüme çatlama takip edildi bakalım