mrsdoruk Eflinisa doğrudur canım ona bişey demiyorum benim eczanede calıstıgım zamanda da hep igneyi gelip aldıkları oldu ona istinaden söylüyorum
Nihanak Yldzlh hayir hayir kalcadan yapiliyo ve hic de acisi olmadi. Normal igneden bi farki yok canim.
Elner Purple eger sizde Jan uyushmazligi varsa 27 ci Haftada coombs diye bir test yapiliyo eger sonuc postivie olursa igne yapiliyor yok eger negative olursa demekki bebegin kani da negative ve igneye Gerek yok
Elifaaksoyy edagoktug53 Canım özel hastane de vuruldum 28 haftamda daha önce de 12 haftamda kanama olduğumda vuruldum ama ücret ödemedim sadece hastanede yatış gösterdik onlar eczaneden iğneyi alıp kendileri vurdu
Purple Burjucan peki sonuc ne olrsa antikor urettigi anlamina geliyo??? Bn jep sonuclar pozitf 1/2 cikiyo 28.hftada igne vurmadilar su an 36 haftalgim
Burjucan Purple pozitif çıkması antikor ürettiği anlamına geliyor demişti doktor ama titrajına da bakmak lazım dedi sizin 1/2 titrajı sanırım onun oranı da önemli demişti ama oranın nasıl olması gerektiğiyle alakalı bir bilgim yok
Burjucan Purple tabi kan uyuşmazlığı iğnesi olduysanız yakın zamanda ya da kanamanız falan olduysa da sonuçlar pozitif çıkabiliyor benim 2. Hamileliğim 7. Haftada gebeliği öğrenir öğrenmez bu testi istedi doktor sonuç pozitif çıktı doktor ilk düşükten sonra iğne yapıldı sana sonuç pozitif çıkamaz başka hastaneye tekrar yaptır testi dedi farklı 2 hastaneye yaptırdım onlarda negatif çıktı yani ilki labaratuvar hatasıymış
Mayasey Nihanak ben fetal dna testi yaptırmıştım ama kan grubu bilgisi vermediler ☹️ Bizde rh uyuşmazlığı yok ama ben 0 ım eşim b grubu. Bebek b grubu olursa aramızda grup uyuşmazlığı olurmuş.
Nihanak Mayasey hic oyle birsey duymadim ben. Grup uyusmazligi neymis yaa? Eşinle Rh lariniz nasil? Yani negatifmisiniz pozitif mi
Elner Purple siz doktorunuza sorun yeniden chunki bu igne dogumdan sonra 72 saat ichinde yine yapilmali
bsrgz edagoktug53 bana ilk 28 hafta içerisinde vurulacagimi söylediler Allah korusun kanama felan olursa öncesinde o zamanlarda da vurulurmus
Purple Burjucan bazi labaratuarlar detaylo incelemiyormus bnim hic dusuk olmadi kanamamda olmadi hic 28hftada vurucaz dediler vurmadilar 36 haftalgim hala poztf cikiyo vvurmuyorlar
Mayasey Nihanak ikimiz de pozitif. Orda sıkıntı yok Benim 0 eşimin b grubu... Bebek b grubu olursa grup uyuşmazlığımız olacak. Sarılık falan yapıyormuş o da
bsrsl_2016 edagoktug53 patolojide net bişey çıkmadı pıhtılaşma dediler ilkler hep düşüyor dediler tam bilmiyorum açıkcası