Mevsim5 shatice ben de 25+2 haftadayım. İlk gebeliğim olduğu için mi bilmiyorum ama benim da göbeğim baya küçük hareket kısıtlaması yaşamamak güzel tabi bebeğin gelişimi de bir hafta öndeymiş o yüzden takmamaya çalışıyorum
nurnnur shatice düşünme öyle ya doktor gelişimi iyi diyorusa sorun yoktur daha iyi işte çatlak oluşmamış
m_mervee shatice ay ne güzel işte hem gelişimi iyi hem karın küçük hem çatlak yok tadını çıkar 🙂yapıyla ilgilidir benim iki gebelikte de karnım öne doğru sivri büyüdü 5.ayda çatlamaya başladım harita gibi oldum
defnevedoruk shatice benim kızımda karnım 4 aylık gibi bile değildi 3150 doğdu kızım, yine 8 aylık hamileyim şuan 34. Haftada 2500dü bebeğim karınla kilonun bir alakası yok merak etmeyin
shatice defnekusum vallahi benide kimse anlamıyor, evet görüntü olarak cok şirin bir karnım var ama benim derdim bebeğin büyüyebilmesi için alan yokmuş gibi, yani benim karnımda 3500 gr cocugun olması vallahi imkansız
mardine474 shatice ne guzel işte kilon yok😅 Merak etme bebegın kilosu senın kılonla ölçülü degıl yanı.